ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

«Κάρφωσε» την ΕΠΟ σε FIFA-UEFA η Super League!

Καταγγελτική επιστολή-καταπέλτης προς τις διεθνείς συνομοσπονδίες με την οποία «δείχνει» ως υπεύθυνη για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος και το μπάχαλο στη διαιτησία την ΕΠΟ, απέστειλε ο συνεταιρισμός!



 Να ενημερώσει για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο την FIFA και την UEFA, ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Super League, στέλνοντας επιστολή στις διεθνείς αρχές την οποία κοινοποιεί και στην ΕΠΟ, αλλά και στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Με την επιστολή αυτή, η λίγκα καταγγέλλει ουσιαστικά την ΕΠΟ ως υπεύθυνη για το αδιέξοδο στο ποδόσφαιρο που οδήγησε εν τέλει τον Σταύρο Κοντονή στο να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι λόγοι που επικαλείται είναι ότι η ελληνική ομοσπονδία αθέτησε τα συμφωνηθέντα σε ό,τι αφορά το «ισπανικό μοντέλο» στη διαιτησία και κατάρτισε μόνη της χωρίς να ρωτήσει κανέναν τους πίνακες διαιτητών, οι οποίοι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ομάδων.
Ο συνεταιρισμός στην επιστολή του, περιγράφει με λεπτομέρειες όλα όσα έχουν συμβεί με τα τερτίπια των υποδίκων της ΕΠΟ και εκφράζει οργή και αγανάκτηση (από πλευράς ΠΑΕ) για την προκλητική απόφαση Γκιρτζίκη να ματαιώσει τελευταία στιγμή τη συνάντηση των ομάδων με την αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA, από την οποία πιθανόν να προέκυπταν λύσεις.

http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου