ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης Σαββίδη"


Ποια είναι τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωσή της όπως περιγράφονται στο τριετές business plan που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από χθες το μεσημέρι ο φάκελος για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλήρης στα χέρια των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μέσα σ' αυτόν βρίσκεται και τριετές business plan της πλευράς Σαββίδη, που αποτελούσε την τελευταία εκκρεμότητα.
Ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με το πλάνο που είχε παρουσιαστεί την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπάρχουν, καθώς τα μέλη της ΕΕΑ πήραν στα χέρια τους τα έγγραφα που είχαν μελετήσει και την προηγούμενη εβδομάδα και έκριναν άκρως ρεαλιστικά, καθώς τα οικονομικά στοιχεία που αναφέρονται είναι προσαρμοσμένα στην εποχή λιτότητας που διανύει ο ΠΑΟΚ και ολόκληρο το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Μέσα στο business plan γίνεται αναφορά στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της επένδυσης. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα σημειώνονται, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου θα μπούνε 4,5 εκ. ευρώ (αν δεν υπάρχει εισροή άλλων χρημάτων θα αντιστοιχούν περίπου στο 37% των μετοχών), ενώ το υπόλοιπο του δανείου που έχει εξασφαλίσει η ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ από την μητρική Donskoy Tabak για τον ΠΑΟΚ, ποσό 5,5 εκ. ευρώ, θα μπει στην επόμενη Α.Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου