ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

"ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ" (Του Βαγγέλη Μωυσή)


Είδαμε τα κατά ΣΥΡΙΖΑ "ακροδεξιά" ΜΑΤ, να παίζουν ...ξύλο και χημεία με τους κατά ΣΥΡΙΖΑ "ακροδεξιούς και δεξιούς προβοκάτορες" αγρότες (κατά την προσφιλή αριστερή συνομωσιολογία των "εχθρών του λαού" που επιβουλεύονται την "μητερούλα" Κυβέρνηση, όπως κάποτε στην ΕΣΣΔ χαρακτηριζόταν εχθρός του λαού, όποιος αμφισβητούσε την αυθεντία του "πατερούλη" Στάλιν). 

Είδαμε την κυβέρνηση της Αριστεράς να επιχειρεί μέσω της νομοθεσίας για τις τηλεοπτικές άδειες
, όχι φυσικά να εξυγιάνει, αλλά να ποδηγετήσει την Ενημέρωση, κατά τα πρότυπα σταλινικών, χουντικών, ή γενικώς ολοκληρωτικών καθεστώτων. 


Βλέπουμε την ΕΡΤ του 2016 να εξελίσσεται σταδιακά σε μια σύγχρονη "αριστερή" ΥΕΝΕΔ, όχι απαραίτητα και αποκλειστικά με τη φιλτραρισμένη ενημέρωση, όσο με την "κουλτούρα" και τα "ντοκιμαντέρ" που επιλέγει να προβάλει, κατά τα πρότυπα μιας ...ιδεολογικά κατηχητικής αριστερής κρατικής μηχανής. 


Παρακολουθούμε ένα κράτος να επιχειρεί να εξιλεώσει την ιδεολογία της τρομοκρατίας μέσω του εθνικού πολιτισμού και κυβερνητικούς βουλευτές να αποδίδουν ...ανθρωπιστικά ιδεώδη στους δολοφόνους της 17Ν.


Βλέπουμε συστηματική "στοχοποίηση" των ...ιδεολογικών εχθρών της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό να επιχειρεί διά του ταξικού διχασμού να διατηρήσει αριστερό φερετζέ στην ολοκληρωτική φορομπηχτική πολιτική του, που συνοψίζεται στην παραδοσιακή και ιστορικά αποτυχημένη θεωρία, πως πρέπει όλοι να είναι εξίσου φτωχοί δουλεύοντας για να συντηρούν την αντιπαραγωγική κρατική μηχανή των καλοβολεμένων ημετέρων, σε μια χώρα δίχως παραγωγικό ιστό. 


Βλέπουμε τους εκμεταλλευτές των αγανακτισμένων της πλατείας να απαγορεύουν πλέον τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας με αστυνομικά διατάγματα!
Βλέπουμε κάθε μέρα την Ελλάδα να μετατρέπεται σε χωματερή ψυχών... Και να κινδυνεύει να ξαναβαλκανιοποιηθεί, τη ώρα που τα Βαλκάνια εξευρωπαΐζονται. 


Βλέπουμε όλα αυτά... Κι ακόμα πιστεύουν κάποιοι, πως η Αριστερά είχε ποτέ κανένα άλλο σχέδιο για τη χώρα, εκτός από την κατάληψή της και την εξουσία ως αυτοσκοπό; Ακόμα πιστεύουν κάποιοι πως δεν μας κυβερνούν ιδεολογικά απολιθώματα;



 Βαγγέλης Μωυσής 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου