ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Μπορμπόκης "Παραξενεύομαι με αυτή την κατάσταση στον ΠΑΟΚ"


Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον Δικέφαλο. 

Αναλυτικά όσα είπε: Για τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ: "Τι να πω και εγώ παραξενεύομαι με αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχουν κινήσεις, είναι σαν μια ομάδα που δεν έχει δυνατό πρόεδρο ή μεγαλομέτοχο και κινείται μέτρια.
 Όπως παράδειγμα για τα Γιάννενα, που και τα Γιάννενα ακόμα καλύτερα πρέπει να κινούνται μεταγραφικά. Δεν κάνει την διαφορά ο ΠΑΟΚ. Πέρσι έγιναν εγκλήματα......



Δεν μπορώ να καταλάβω για παράδειγμα πως ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερα αριστερά μπακ. Πιστεύω πως ο Άγγελος πρέπει να πιέσει. Χρειάζεται 5-6 καλές και δυνατές μεταγραφές. Ακούω πως ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει την διαφορά με πιτσιρικάδες. Αυτοί οι νέοι παίκτες χρειάζονται δίπλα τους έμπειρους ποδοσφαιριστές για να πάρουν μαθήματα στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Παναθηναϊκός είχε μικρούς παίκτες, αλλά και έμπειρες μονάδες που έδειχναν τον δρόμο στα παιδιά. Με ενδεκάδα γεμάτη νέα παιδιά πιστεύω θα αποτύχει παταγωδώς, δεν βλέπω κάτι αισιόδοξο με αυτό το πλάνο". Τέλος, αναφέρθηκε και στους παίκτες που αποχώρησαν: "Εκτός από τον Στοχ που έδειξε κάποια καλά στοιχεία στα παιχνίδια και έκανε την διαφορά, όλοι οι άλλοι ήταν μέτριοι. Δηλαδή απορώ πως είχε διώξει πέρσι τον Καμαρά που ήταν καλός και κράτησε τον Ολίσε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου