ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Μόνιμη λύση ως ΠΑΟΚ για τον μικρό Παντελή»


Mikros pantelis 5Το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς συνεχίζει την προσπάθεια για να στηριχθεί ο μικρός Παντελής που είχε τροχαίο ατύχημα πριν από σχεδόν 5 χρόνια ενώ ήταν μέλος των Ακαδημιών του Δικέφαλου, μένοντας από τότε σε κώμα και πλέον έχει σύμμαχο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Χθες ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τον μικρό Παντελή στο σπίτι του δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί μία μόνιμη λύση και θα μεταφέρει το πρόβλημα στον Ιβάν Σαββίδη.


Mikros pantelis 8
Ο «Σάλπι» ευαισθητοποιήθηκε από μόνος του για το θέμα και ήρθε σε επικοινωνία με τα μέλη του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς θέλοντας να μάθει πώς μπορεί να βοηθήσει ο ίδιος για να στηριχθεί περισσότερο το άτυχο παιδί και η οικογένειά του.
Ο Σάλπι έδωσε μία φανέλα του ΠΑΟΚ στον μικρό Παντελή με τις υπογραφές των παικτών και πήρε μία μπλούζα του club Λαχαναγοράς.
«Εγώ έχω να σας πως ότι αφού ήταν να έρθω να σας δω, μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Βρύζα και συμφωνήσαμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πάμε μαζί στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ τον κ. Σαββίδη για να τον ενημερώσουμε προσωπικά για το θέμα του μικρού Παντελή», τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον αδερφό του μικρού, τον Κυριάκο, τη μητέρα του, τη Μαρία και τον παππού του, τον Παντελή. «Εφόσον γίνει αυτό θεωρώ ότι ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία μόνιμη λύση για τον μικρό. Καταλαβαίνω ότι το θέμα δεν είναι να γίνει κάτι μόνο για 2-3 μήνες γι” αυτό και ήρθα να σας δω από κοντά για να μεταφέρω κι εγώ όπου μπορώ το μέγεθος του προβλήματος και να βοηθήσει και ο κόσμος όσο μπορεί ο καθένας. συνολικά δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι το θέμα και πιστεύω ότι θα βρούμε μία μόνιμη λύση. Θα εξηγήσω στον κ. Σαββίδη ότι είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς αυτό το παιδί ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ και θα μπορούσε σήμερα να είναι και συμπαίκτης μας. Ισως το θέμα δεν έφτασε ποτέ νωρίτερα σωστά εκεί που έπρεπε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία λύση γιατί δεν είναι άνθρωπος που αφήνει τέτοια θέματα στην άκρη», είπε ο Σαλπιγγίδης στην οικογένεια του μικρού Παντελή.
Mikros pantelis 3
«ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ»
Ο παππούς του μικρού Παντελή, ο οποίος λέγεται επίσης Παντελής εξήγησε στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Θα περιμέναμε μία μεγαλύτερη στήριξη από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βοηθήσει αλλά όχι όσο χρειαζόμασταν. Ο σύλλογος πληρώνει το νοίκι γιατί χρειάστηκε να μετακομίσει το παιδί στη Θεσσαλονίκη, αλλά περιμένουμε εδώ και καιρό μία απάντηση για μία μεγαλύτερη και πιο μόνιμη βοήθεια για την ιατρική περίθαλψη. Τα έξοδα είναι πολλά. Χρειάζονται πάνω από 1200 ευρώ το μήνα για τον Παντελή. Εχει κρανιοεγκαφαλικές βλάβες, αλλά οι γιατροί μας είπαν ότι επειδή είναι μικρός έχει πιθανότητες να επανέλθει! Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια με τίποτα! Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια έχουμε βελτίωση σε κάποια θέματα καθώς κουνάει τα μάτια του και δείχνει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αυτά μας δίνουν ελπίδες. Είναι μικρός και τα κύτταρα αναπλάθονται. Ετσι ίσως μπορέσει να επανέλθει. Αλλά τα έξοδα είναι μεγάλα, η μητέρα του έχει αναπηρία, ο αδερφός του ψάχνει δουλειά αλλά έχει μπροστά του και το στρατό ενώ ο πατέρας του είχε σκοτωθεί στο δυστύχημα. Είναι κρίμα να μείνει το παιδί στο έλεος του Θεού».
Mikros pantelis 9
«ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ»
Μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον μικρό Παντελή επισκέφτηκαν ο Τάσος Παπαϊωάννου και ο Αλέκος Κομνιανίδης από το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς και ο Σίμος Κοπέλογλου από το σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» (που στηρίζει την προσπάθεια).
Mikros pantelis 2
«Αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην προπόνηση θα ενημερώσω και τους συμπαίκτες μου. Και εμείς ως παίκτες θα δώσουμε μία βοήθεια, ό,τι μπορεί ο καθένας. Αλλά θα μιλήσω στο κ. Σαββίδη για μία μόνιμη λύση. Θα βοηθήσουμε όλοι με κάθε δυνατό τρόπο», τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πριν αποχωρήσει από την επίσκεψη.
Mikros pantelis 4
Πριν λίγο καιρό είχε επισκεφτεί τον μικρό Παντελή και ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου που ήταν αρχηγός της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα. Φάνηκε ότι ο μικρός Παντελής τον κοιτούσε και καταλάβαινε. «Πλέον αναγνωρίζει φωνές και αντιδρά σε εξωτερικά ερεθίσματα.», σημείωσε ο παππούς του μικρού ενώ στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη δόθηκε και μία ενημερωτική επιστολή για να παραδώσει τον Ιβάν Σαββίδη (μεταφρασμένη και στα ρωσικά) στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς όλη η κατάσταση.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Θυμίζουμε, ότι ο μικρός Παντελής, ήταν 12 ετών όταν είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Μαΐου 2009, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του από την Αθήνα, μετά από αγώνα της ομάδας μας των ακαδημιών σε τουρνουά στα Βριλήσσια.
Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του και ο ίδιος έκτοτε βρίσκεται καθηλωμένος σχεδόν σε κώμα, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται σειρά επεμβάσεων, στην προσπάθεια που γίνεται να βελτιωθεί η υγεία του.
Mikros pantelis 6
Ανακοίνωση του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς αναφέρει:
«Θεωρούμε καθήκον όλων των ΠΑΟΚτσήδων να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτήν την προσπάθεια και γι αυτόν τον λόγο, όπως συνέβη και πέρυσι με τον συνοπαδό μας Μπάμπη Τσολακίδη, αναλαμβάνουμε και πάλι την πρωτοβουλία, να ενισχύσουμε οικονομικά, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον μικρό Παντελή και την οικογένεια του, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποθεραπεία του.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του μικρού Παντελή 397/786998-33 Εθνική Τράπεζα (Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής), να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6997.15.15.15 κ. Παπαϊωάννου Τάσος, ώστε να καταθέσει στον κουμπαρά οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί (έστω και ένα ευρώ μετράει) ή μπορεί να παραγγείλει μπλούζες του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς (τις οποίες μπορούμε να αποστείλουμε με αντικαταβολή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας) και 5 ευρώ από κάθε μπλούζα θα μπαίνει στον κουμπαρά.
Σίγουροι ότι για μία ακόμη φορά όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ένα δικό μας παιδί που έχει τεράστια ανάγκη. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να φέρει επιτυχίες για την ΠΑΟΚάρα μας!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!»
Mikros pantelis 1

http://inpaok.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου