ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

"Απίστευτη ασυδοσία από beach bar στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ στη Σιθωνία"


Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να είσαι Σαουδάραβας βασιλιάς για να περιφράξεις μια πανέμορφη παραλία για πάρτη σου, αν και ο “φουκαριάρης” ούτε αυτός τα κατάφερε στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία, καθώς εκεί οι πολίτες είναι συνειδητοποιημένοι και αντιδρούν οργανωμένα και αποτελεσματικά. 
Στην Χαλκιδική για παράδειγμα μπορεί να το κάνει ο οποιοδήποτε αρκεί να έχει “μπάρμπα στην Κορώνη” δηλαδή κολλητό τον ντόπιο Δήμαρχο. 
Αυτό μας καταγγέλλουν αναγνώστες μας, που μας έστειλαν τις παρακάτω φωτογραφίες. Δείχνουν ένα μπητς μπαρ σε μια ωραία παραλία στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής από την πλευρά του Κόλπου του Αγίου Όρους, όπου οι “μάγκες” όχι μόνο έφραξαν την παραλία αλλά έβαλαν και σεκιούριτι, για να είναι σίγουροι πως κανείς παρείσακτος δεν θα πλησιάσει. Κανείς που δε θα είναι πρόθυμος να πληρώσει τα 10 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για να κάνει το μπάνιο του. 


Η ελάχιστη κατανάλωση, είναι η τελευταία μόδα στα μπητς μπαρ της Χαλκιδικής, και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς απόδειξη. Ιδιαίτερα στα δημοφιλή μπητσόμπαρα, εκεί όπου τα πρόβατα (συγνώμη οι πελάτες θέλαμε να πούμε ) συνωστίζονται για να δειχθούν, να φανούν, να δούνε και να τους δουν, να σχολιάσουν και να σχολιαστούν, να αναβαθμίσουν τέλος πάντων το κοινωνικό τους στάτους, τρομάρα τους. 


Ακόμη και οι ομπρέλες δεν πληρούν τους κανονισμούς. Η απόσταση από το νερό είναι τρία μέτρα και όχι πέντε βάσει νόμου.

Και στην μαγική μας χώρα όσο πιο ασύδοτα συμπεριφέρεται ένα μπητς μπαρ απέναντι στους πελάτες του, τόσος περισσότερος κόσμος το προτιμά, επιβραβεύοντας την ασυδοσία και την παρανομία. 
Άλλωστε παρόμοιες νοοτροπίες είναι αυτές που μας έφεραν ως χώρα σ΄αυτό το χάλι.


Μια 5μελη οικογενεια δηλ.ελαχιστη καταναλωση 

για ενα μπανιο 50 ευρω...δεν ειμαστε καθολου καλα..












1 σχόλιο:

  1. την Κυριακή κατά τύχη συναντήσαμε αυτά τα αίσχη και βράζουμε από θυμό! Άλλος είναι το κράτος όπως φαίνεται στην περιοχή. Μήπως κάποια οργανωμένη κίνηση; Και μόλις αναφέρεις στο φύλακα περί νομιμότητας σε κοιτάει σαν εξωγήινο. Ποιος είναι αυτός ο φοβερός επιχειρηματίας, αναφέρεται κάπου το όνομα του;
    Έξω από την περίφραξη υπάρχει και το μήνυμα ΄' προσοχή ιδιωτικός χώρο αλλά σας επιτρέπεται η είσοδος' . Δηλαδή χάρη μας κανει ο τύπος και μου έρχεται στο μυαλό μήπως του χρόνου καταφέρει να κλείσει εντελώς την πρόσβαση στην παραλία.
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή