ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣτΕ: "ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"


    Πριν από λίγο, το ΣτΕ με προσωρινή διαταγή του γνωστοποίησε, ότι αίρεται η διακοπή των εργασιών για την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοτάξιο των Σκουριών, που επέβαλε με απόφαση της η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη στις 10 Ιουνίου, καθώς έπειτα από αυτοψία που διενήργησαν αρμόδιοι υπάλληλοι της υπηρεσίας, διαπιστώθηκαν εκτεταμένες εκσκαφές και άλλες κατασκευές χωρίς άδεια δόμησης.



 Όμως η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" και το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής κατέθεσαν από κοινού προσφυγή  στο ΣτΕ υποστηρίζοντας "πως είναι αντισυνταγματική και παράνομη η διακοπή των εργασιών, έχει πλημμελή αιτιολογία και εκδόθηκε αναρμόδια από την Πολεοδομία του δήμου Αριστοτέλη".

Αυτή η προσωρινή διαταγή του ΣτΕ, εώς ότου εκδοθεί η οριστική, ανάβει το "πράσινο φως"για την επανέναρξη των εργασιών στο εργοτάξιο των Σκουριών από αύριο κιόλας.

Εν τω μεταξύ, αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια του Πολυγύρου βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει "οικολόγοι" εναντίον της "Ελληνικός Χρυσός" για τις εργασίες υλοτόμησης και διάνοιξης δασικού δρόμου στη θέση Καρατζά Λάκκος.



ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ  ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ "ΠΤΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου