ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

"Το εξώδικο της Επιτροπής Σωτηρίας του ΠΟΜ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΠΟΜ"

 Μουδανιά: Παραίτηση Παναγιωτόπουλου    Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στα Μουδανιά, με την επιτροπή σωτηρίας που συστάθηκε το Σάββατο, να στέλνει εξώδικο στον πρόεδρο, Κώστα Παναγιωτόπουλο.
    Ο λόγος είναι πως την Παρασκευή ο ισχυρός άνδρας του ΠΟΜ ανακοίνωσε στους παίκτες πως η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό εκτός έδρας, επειδή δεν είχε πληρώσει το πρόστιμο στην ΕΠΟ για τις κάρτες.
     Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ενδιαφερόμενων να εμπλακούν στην ομάδα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής, έγινε διακανονισμός με την ΕΠΟ για το πρόστιμο, μέρος του οποίου θα πληρωθεί τη Δευτέρα, ενώ τα Μουδανιά πήγαν στο Κιλκίς, όπου γνώρισαν την ήττα με 4-1, αλλά γλίτωσαν τον διασυρμό. 


Παράλληλα, εστάλη το κάτωθι εξώδικο, με το οποίο η επιτροπή σωτηρίας ζητά εξηγήσεις για την κατάσταση στα Μουδανιά. Αναλυτικά


«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 

Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 12-01-2014 
ΠΡΟΣ Κον Κουβράκη Βασίλειο Γενικό Γραμματέα (ΠΟΜ) 

Κε Κουβράκη Βασίλη με την παρούσα επιστολή τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας του ΠΟΜ θέλουμε να σας ενημερώσουμε και να σας φέρουμε προ των ευθυνών σας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα .

Ο πρόεδρος του ΠΟΜ κος Παναγιωτόπουλος Κώστας την Παρασκευή 10-01-2014 αποφάσισε μαζί με τον προπονητή των Πλαγίων να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τελείως παράνομα διότι δεν πλήρωνε το πρόστιμο(300ευρώ ποσό ρύθμισης από τα 765,00ευρώ ) το οποίο πρόστιμο προερχόταν από κάρτες στους ποδοσφαιριστές στους αγώνες. Αντιδράσαμε βρήκαμε λύση το πρόστιμο πληρώθηκε και η ομάδα ξεπέρασε τον κίνδυνο μηδενισμού. Ο κίνδυνος διασυρμού είναι ορατός και πλέον η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί με τις ασυλλόγιστες (πως αλλιώς να τις χαρακτηρίσουμε) ενέργειες του Προέδρου. Για να αποτραπεί κάθε ορατός κίνδυνος πρέπει εσείς τα υπόλοιπα μέλη να εφαρμόσετε τις διατάξεις του καταστατικού και να προβείτε άμεσα στην αποπομπή του, αφού προσκομίσει εντός δυο ημερών τα παρακάτω (όπως ορίζει το καταστατικό).

α. Κατάσταση με τα πωληθέντα εισιτήρια διαρκείας ,τα οποία δεν δηλώθηκαν στη ΕΠΟ ως όφειλε.

Β. Κατάσταση με της εισπράξεις από τις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στο γήπεδο και ότι χρηματικό υπόλοιπο υπάρχει από αυτές.

Γ. Κατάσταση με τα εισπραχθέντα ποσά από χορηγούς και ότι χρηματικό υπόλοιπο υπάρχει.

Δ. Κατάσταση από την πώληση του ετήσιου ημερολογίου του ΠΟΜ, και τι ποσό εισπράχθηκε.

Ε. Πόσα έξοδα είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι σήμερα και ποιες είναι οι υποχρεώσεις από εδώ και πέρα.

*Ζητάμε να αποτρέψετε τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος λόγω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

* Να παραδώσει τη σφραγίδα του Συλλόγου διότι παραχώρησε ποδοσφαιριστές (ΚΑΡΤΑ, ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗ,ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗ), χωρίς την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα και χωρίς απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Εμείς σαν επιτροπή σωτηρίας είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε την ομάδα, εφόσον προσκομιστούν όλα τα ανωτέρω παραστατικά και τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Με τον νέο Αθλητικό Νόμο δεν εξαιρείτε κανείς από τις ευθύνες . Πρέπει να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις για το συμφέρων της ομάδος, αλλιώς οι ευθύνες που απορρέουν θα είναι μεγάλες.

Η παρούσα επιστολή θα επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή.

Τσακαλίδης Δημήτρης

Πρώην πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου