ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Βενζινάς από το Λονδίνο για Άρη!

Βενζινάς από το Λονδίνο για Άρη! | onsports.gr

Η πέμπτη και τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη αποδείχτηκε… φούσκα.

Επρόκειτο για μια πρόταση που κατέθεσε ο Κώστας Παπακωνσταντίνου εκ μέρους επενδυτών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο η διασταύρωση των στοιχείων φαίνεται πως αποκάλυψε μια… φούσκα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία του έχει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης η Chatsworth Consortium Limited εδρεύει στο Λονδίνο. Κι αν αυτό δεν δείχνει κάτι, το τηλέφωνο που υπάρχει στα στοιχεία αντιστοιχεί σε… βενζινάδικο!
Η ιστοσελίδα AllAboutARIS επικοινώνησε με την συγκεκριμένη εταιρία τηλεφωνικά, στον ίδιο αριθμό που έχει και ο Ερασιτέχνης στην κατοχή του, και αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο, πέρα από ένα απλό... βενζινάδικο στο Λονδίνο.
Το τηλέφωνο σήκωσε ένας υπάλληλος, Ινδικής καταγωγής. Επιβεβαίωσε ότι όντως είναι η Chatsworth Consortium Limited, αλλά τόνισε ότι πρόκειται απλά για ένα πρατήριο καυσίμων και τίποτε άλλο. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση σε ομάδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα τον Άρη, έχασε τα λόγια του και είπε ότι πρόκειται για ξεκάθαρο ψέμα!
Βενζινάς από το Λονδίνο για Άρη! | onsports.gr


http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου