ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

"Κατασβέστηκε πλήρως η φωτιά στο Ν.Μαρμαρά"

Τουλάχιστον 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες παραμένουν για προληπτικούς λόγους στο Ν.Μαρμαρά, εκεί όπου η χθεσινή πυρκαγιά έκαψε περίπου 700 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και δάσους.


Η πυρκαγιά που τέθηκε χθες το απόγευμα υπό έλεγχο έχει κατασβεστεί πλήρως, αν και όλο το βράδυ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με μικροεστίες φωτιάς που ξεσπούσαν λόγω των ισχυρών ανέμων.


Για την επόμενη μέρα της φωτιάς μίλησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση ήταν άκρως επικίνδυνη διότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή και οι άνεμοι ήταν ιδιαίτερα ισχυροί».

'Οπως είπε ο κ.Τζίτζιος «κάηκαν πέντε εγκαταλειμμένα παραπήγματα και αποθήκες, η στέγη ενός διαμερίσματος κάηκε», προσθέτοντας πως «αποφύγαμε τα χειρότερα γιατί η φωτιά ήταν μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Κινδύνεψαν σούπερ μάρκετ κι ένα εργοστάσιο ποτών».

«Μάλλον είναι ανθρώπινο χέρι γιατί συνέβη σε οικιστική περιοχή και αυτός ο κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί. Η πυροσβεστική υπηρεσία κάνει τις έρευνες κι εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις αρχές για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος», ανέφερε ο δήμαρχος Σιθωνίας.

http://halkidikinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου