ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

"Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να συμμετέχει στο διεφθαρμένο σύστημα"

Ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ σε Σαρρή και Μώραλη γιατί ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση. Παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν μία αντιπαράθεση σε έντονο ύφος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα  και τους Γιώργο Σαρρή και Γιάννη Μώραλη για τις καυστικές ανακοινώσεις που εξέδωσε τελευταία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συζήτηση έγινε σε ήπιους τόνους.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξήγησε για ποιο λόγο βγήκε στην επίθεση ο "Δικέφαλος". "Κάποιος έπρεπε να τα πει. Εμείς σας δώσαμε χρόνο κ. Σάρρη, ως νέο πρόεδρο για να δούμε αν αλλάξει κάτι. Μόλις διαπιστώσαμε ότι αυτό δε συμβαίνει, αλλάξαμε τακτική. Είστε πρόεδρος και δεν πάτε σε κανένα γήπεδο, δεν εμφανίζεστε πουθενά. Δεν σας ξέρει κανείς. Εμείς παίζαμε ευρωπαϊκό αγώνα και εσείς ορίζατε την ίδια μέρα συνέντευξη Τύπου. Εμείς δε θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό διεφθαρμένο σύστημα. Τις προτάσεις μας τις καταθέσαμε εκεί που έπρεπε, στον αρμόδιο Υφυπουργό.", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζήσης Βρύζας.
Ενώ, από την άλλη πλευρά Σαρρής και Μώραλης απάντησαν κάνοντας ένα μικρό παράπονο ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η συζήτηση να γινόταν μέσα στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.
Το γεγονός ότι ο Βρύζας αντιμετωπίστηκε χωρίς ένταση από τους προέδρους της Λίγκας και της ΕΠΟ ερμηνεύεται από τον επίσημο ως... έμμεση σιωπή.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου