ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος η Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες απώλειες βαθμών στα εντός έδρας ματς από κάθε άλλη ομάδα της Super League και η Τούμπα φέτος πιθανόν να αναδειχθεί η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, όπως την σεζόν 2009-2010. Μπορεί εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ να έχει δείξει πολλές αδυναμίες φέτος, στο "σπίτι" του όμως είναι αυτός που... πρέπει. Η Τούμπα αποτελεί "φρούριο", καθώς ο "δικέφαλος" είναι πολύ δυνατός σε αυτήν και η μοναδική απώλεια βαθμών που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα ήταν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι "ασπρόμαυροι", δηλαδή, έχουν "πετάξει" μόλις 2 βαθμούς μέσα στην έδρα τους.

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ έχει 13 νίκες και μία ισοπαλία σε 14 παιχνίδια και μάλιστα έχει την καλύτερη επίδοση μεταξύ των ομάδων της Super League σε ό,τι αφορά στους λιγότερους χαμένους βαθμούς εντός έδρας, καθώς ο Ολυμπιακός έρχεται δεύτερος με απώλεια 3 βαθμών (εξαιτίας της ήττας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει βάλει πλώρη ούτως ώστε η Τούμπα να αναδειχθεί η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος με το τέλος των υποχρεώσεων για την κανονική διάρκεια της Super League.
Εφόσον τα καταφέρει, θα έχει την πρωτιά όσον αφορά τα εντός έδρας ματς μετά από 4 χρόνια. Αυτό γιατί η σεζόν 2009-2010 ήταν η τελευταία φορά που ο "δικέφαλος" είχε την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε "πετάξει" 6 βαθμούς μέσα στο "σπίτι" του ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (ήταν στη δεύτερη θέση) είχαν χάσει 10 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι (2012-2013) είχε τις λιγότερες απώλειες βαθμών μαζί με τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να "πετούν" μέσα στο "σπίτι" τους 7 βαθμούς. Έτσι μοιράστηκαν την πρωτιά, ενώ την σεζόν 2009-2010 η διαφορά είναι πως ο "δικέφαλος" ήταν μόνος του στην... κορυφή και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου