ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ποδόσφαιρο γεμάτο… σκάνδαλα (photos+videos)

Ποδόσφαιρο γεμάτο… σκάνδαλα (photos+videos) | onsports.gr
Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές αρέσουν στις γυναίκες, πολλές φορές δεν έχει και τις καλύτερες επιπτώσεις, καθώς δεν έχουν λείψει τα… σκάνδαλα.

Πριν από λίγες ημέρες, η Λαρίσα Ρικέλμε σόκαρε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό τονίζοντας πως ο Λιονέλ Μέσι της έκανε πρόταση για να κάνουν σεξ επί πληρωμή, με την ίδια σαν κυρία που είναι με «κ» κεφαλαίο να αρνείται.
Ωστόσο ,δεν ήταν η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές μπήκαν σε αυτό το… κόλπο καθώς στο παρελθόν αρκετά είναι τα σκάνδαλα που απασχόλησαν τον «κίτρινο» Τύπο.
Ίμοτζεν Τόμας – Ράιαν Γκιγκς
Όλα, ξεκίνησαν ένα απλό βράδυ σε νυχτερινό κέντρο. Η Ίμοτζεν Τόμας με το πλούσιο στήθος της, βρέθηκε στο δρόμο του Ράιαν Γκιγκς και το… κακό έγινε. Οι δύο τους άραξαν αρκετή ώρα και μιλούσαν. Με τα… πολλά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αντάλλαξε αριθμό με την εκρηκτική Βρετανίδα και το κακό έγινε. Οι δύο τους είχαν κρυφή σχέση και αφού τελείωσε το… παραμυθάκι τους, η Ίμοτζεν δεν δίστασε να αποκαλύψει σε συνέντευξή της όλα όσα συνέβησαν με τον Ράιαν Γκιγκς. Όπως ήταν φυσικό, η οικογένειά του διαλύθηκε με τη γυναίκα του να τον χωρίζει.
6 imogen thomas
Εθνική Γαλλίας – Ζάχια Ντεχάρ
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που η 17χρονη Ζάχια Ντεχάρ αποκάλυψε πως οι Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού την πλήρωσαν για μία νύχτα μαζί της, παρά του ότι ήταν ανήλικη. Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα με τους ποδοσφαιριστές να τονίζουν πως δεν γνώριζαν για την ηλικία της. Εδώ που τα λέμε, το κορίτσι δεν φαινόταν για ανήλικό, με τα σέξι σημεία του σώματός της να θυμίζουν γυναικάρα και όχι κάποια έφηβη.
Zahia-Dehar
Ρεμπέκα Λος – Ντέιβιντ Μπέκαμ
Τον Απρίλιο του 2004, η Ρεμπέκα Λος σε συνέντευξή της στην τηλεόραση, αποκάλυπτε πως για τέσσερις μήνες είχε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η ίδια αποκάλυψε κάθε σέξι στιγμή ανάμεσά τους, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τη Βικτόρια να δεχτεί πως όντως αυτά που υποστήριξε ήταν αληθή. Και εσύ ρε, Ντέιβιντ; Οκ, ωραίο στήθος έχει η Ρεμπέκα, αλλά σαν τη Βικτόρια δεν είναι!
Rebecca Loos
Τζον Τέρι – Γουέιν Μπριτζ – Βανέσα Περονσέλ
Ήταν κολλητοί. Και κουμπάροι! Δυστυχώς για τον Γουέιν Μπριτζ, αποδείχθηκε η φράση με τους κουμπάρους και έτσι ο Τζον Τέρι πρόδωσε τη φιλία τους στο βωμό της σεξουαλικής ικανοποίησης. Η Βανέσα Περονσέλ, δεν ξηγήθηκε καλά στον Μπριτζ και αφού τον κεράτωσε με τον καλύτερό του φίλο τον άφησε μόνο του, την ώρα που ο αμυντικός της Τσέλσι μόνο ανεκδιήγητος μπορεί να χαρακτηριστεί.
Vanessa-Perroncelblog
Μαρία Λιαγουροπούλου – Αντίλ Ραμί
Το μοντέλο από την Ελλάδα, Μαρία Λιαγουροπούλου, πρόσφατα αποκάλυψε πως είχε κρυφή σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Αντίλ Ραμί. Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως την άφησε έγκυο και την παράτησε στη συνέχεια. Από την πλευρά του Γάλλου διεθνούς δεν υπήρξε καμία αντίδραση καθώς είναι άγνωστο αν έμαθε ποτέ κάτι για αυτό, ή αν είδε έστω μία φορά το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μαρία Λιαγουροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου