ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ" ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ



Επίσκεψη στο Στρατώνι περιελάμβανε η "Σαββατιάτικη δράση" μερίδας κατοίκων της Ιερισσού, που οραματίζονται ένα... νέο είδος οικονομικής ανάπτυξης για τη ΒΑ Χαλκιδική.

Κουβαλώντας στα σακίδια τους "φρέσκες ιδέες" αλλά και τις... χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισαν από την καθ' όλα πετυχημένη τουριστική σεζόν, που έζησε η Ιερισσός το 2012, αντιπροσωπεία των κατοίκων επέδωσε "μνημόνιο φιλίας και επαγγελματικής συνεργασίας" στους κατοίκους του Στρατωνίου.

Όπως μάθαμε στο μνημόνιο αυτό εκτός από τα...

συναισθήματα αγάπης προς τους Στρατωνίσιους  συμπεριλαμβάνονταν "προσφορές και εγγυήσεις" για πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στα καταλύματα της Ιερισσού και σ' άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν κάθε τουριστική σεζόν "όνειρα θερινής νυκτός".

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Ιερισσού, απαίτησε εδώ και τώρα από τους κατοίκους του Στρατωνίου να εγκαταλείψουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, καθώς όπως είπαν με έμφαση "δε μπορούν από μόνοι τους να αντεπεξέλθουν στις χιλιάδες τουριστών, που αναμένεται από τα μέσα του Απρίλη να κατακλύσουν την περιοχή". 

"Χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθεια σας"είπε με έμφαση ένας εκ των επικεφαλής τους."Δεν αντιμετωπίζετε διαφορετικά αυτό το... θηρίο των αφίξεων που περιμένουμε"κατέληξε.

Μάλιστα η αντιπροσωπεία τους μεταξύ σοβαρού και αστείου υποσχέθηκε στους Στρατωνίσιους, πως αν δεχτούν τη δελεαστική προσφορά εργασίας, θα στείλουν "το στόλο της Ιερισσού" να τους παραλάβει εν χορδαίς και οργάνοις, ενώ αντίστοιχα θα ετοιμάσουν και γιορτή υποδοχής τους στο λιμάνι της Ιερισσού!

Τους έδωσαν και ένα demo σε "τοπική διάλεκτο" με τις επιχειρησιακές δυνατότητες του στόλου της Ιερισσού για να πειστούν ότι μιλούν σοβαρά.

Οι κάτοικοι του Στρατωνίου "κολακευμένοι" από την επίθεση φιλίας και προσφοράς εργασίας των Ιερισσιωτών τους ευχήθηκαν αρχικά να έχουν μια πολύ καλή τουριστική σεζόν και τους υποσχέθηκαν πως σε πολύ λίγες μέρες θα τους δώσουν την απάντηση τους.  

Πληροφορίες του blog αναφέρουν πως η ενίσχυση της Ιερισσού με εργατικό δυναμικό είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο... Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες στις μέρες μας;;;

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου