ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μπλάτερ: Ο Πλατινί με απείλησε με φυλάκιση

Στις 2 Ιουνίου, ο Σεπ Μπλάτερ έριξε την... βόμβα: «Καλώ έκτακτο συνέδριο προκειμένου να γίνει η εκλογή του αντικαταστάτη μου» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της FIFA, o οποίος έπειτα από 16 χρόνια στον προεδρικό θώκο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο.
Ύστερα από τα σκάνδαλο που ξέσπασε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, δεν τον... χωρούσε η καρέκλα. Σήμερα κατηγορεί τον Πλατινί, ότι τον απείλησε μέσω του αδερφού του Πέτερ να παραιτηθεί, δύο μέρες πριν τις εκλογές.

«Ο Πλατινί ήταν για μεσημεριανό με τον αδερφό μου, έκατσε στο τραπέζι μ' αυτόν. Του είπε "Ο Σεπ πρέπει να παραιτηθεί πριν τις εκλογές αλλιώς θα πάει στη φυλακή"», είπε χαρακτηριστκά στην «De Volkskrant» ο απερχόμενος πρόεδρος της FIFA.
Μάλιστα, ένας μάρτυρας του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά είπε στην εν λόγω εφημερίδα ότι ο αδερφός του Μπλάτερ ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε τα σχόλια του Πλατινί, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.
Από την άλλη, ο πρόεδρος της UEFA αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αν και πηγή κοντινή σ' αυτόν είπε: «Αυτή η ψευδής ιστορία είναι η τελευταία σε μια σειρά προσπαθειών της Ζυρίχης να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η FIFA.
Ο πρόεδρος της UEFA έχει επιλέξει να μην απαντάει σε αυτούς τους γελοίους ισχυρισμούς. Ο Πλατινί αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται περισσότερο για την προετοιμασία του προγράμματος το οποίο θα μπορέι να βοηθήσει τη FIFA να αποκαταστήσει την εικόνα και τη φήμη της».
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου