ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ-ΣΕ Β' ΓΥΡΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης "Κίνημα Ανάπτυξης"  Γιάννης Μίχος είναι ο νέος Δήμαρχος Αριστοτέλη και ο μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης απέναντι στον Χρήστο Πάχτα από τον α' γύρο.

Η διαδικασία θύμισε θρίλερ στην κυριολεξία με έντονες διακυμάνσεις ώς προς την εναλλαγή του προβαδίσματος.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ενσωμάτωσε το υπουργείο εσωτερικών στις 8.37 π.μ.ο συνδυασμός "Κίνημα Ανάπτυξης" πήρε 8.031 ψήφους, που μεταφράζεται σε ποσοστό51,13% και καταλαμβάνει 16 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 


Ο συνδυασμός "Όραμα Πολιτών" του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Πάχτα, πήρε 7.374 ψήφους που μεταφράζεται σε ποσοστό 46,95% με 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Δηλαδή, η διαφορά που διαμορφώθηκε ανάμεσα στους 2 βασικούς υποψήφιους για τη δημαρχία είναι 657 ψήφοι.

Η τρίτη παράταξη που κατέβηκε στις εκλογές, η "Λαϊκή Συσπείρωση Αριστοτέλη" με επικεφαλής το Γιάννη Τρικαλιώτη πήρε 302 ψήφους και ποσοστό 1,92%.




Σ ότι αφορά τις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουμε και 2ο γύρο, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Γιάννης Ιωαννίδης, με τη διαφορά που τους χωρίζει  να είναι στις 14 ποσοστιαίες μονάδες.

Στον α' γύρο ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει συνολικό ποσοστό 32,78% και ο Γιάννης Ιωαννίδης 18,64%. 

Στην Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 30,85% και ο Γιάννης Ιωαννίδης ποσοστό 24,19%.

Στο Δήμο Αριστοτέλη ο Γιάννης Ιωαννίδης ήρθε 1ος με ποσοστό 30,36% και ο Απόστολος Τζιτζικώστας 2ος με ποσοστό 25,45%.

http://politesaristoteli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου