ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ετοιμάζουν... βαλίτσες οι παίκτες του Άρη!

Ο Γιώργος Φοιρός μπορεί να είπε στους παίκτες ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι οι προπονήσεις του Άρη να συνεχιστούν ως τα μέσα Μαίου τουλάχιστον- που είναι και το πιο λογικό- ουδείς όμως μπορεί να προβλέψει πόσοι και ποιοι θα μείνουν τελικά από Δευτέρα να προπονούνται στο Ρύσιο.
Ήδη οι δανεικοί της ομάδας Καραγκούνης, Τάτος, Μπακασέτας, Βλάχος και Μπουγαίδης ετπιμάζουν τις βαλίτσες τους. Οι δυο πρώτοι θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, ο τρίτος στην Τρίπολη και οι άλλοι δυο σε Μπριζ και Γρανάδα αντίστοιχα.


Εκτός από τους δανεικούς όμως δεν είναι σίγουρο ότι και οι υπόλοιποι θα παραμείνουν. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα ζητήσουν να αποχωρήσουν για οικονομικούς λόγους αφού δεν μπορούν όπως λένε να ... υποστηρίξουν οικονομικά ένα ακόμη μήνα παραμονής στη Θεσσαλονίκη όντας απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες.
Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα σύμφωνα με το allaboutaris.com από τη στιγμή που κανείς από τη διοίκηση δεν έχει μπει ακόμη στον κόπο να τους ενημερώσει για την επόμενη μέρα και αν υπάρχει κάποια προοπτική με συνέπεια οι περισσότεροι να ετοιμάζουν βαλίτσες για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου