ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"Οι ηθοποιοί ψηφίζουν... διπλό στο ντέρμπι! (videos)"

Οι ηθοποιοί ψηφίζουν... διπλό στο ντέρμπι! (videos) 

Τις προβλέψεις τους ενόψει του σημερινού (18/03) ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έδωσαν άνθρωποι της τηλεόρασης! 


Η ομάδα των ηθοποιών, έδωσε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να ενισχυθούν οι άποροι αθλητές του Άρη Πετρούπολης.
Παρ' ότι άνθρωποι της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, κατέχουν αρκετά καλά και το... τόπι και δεν δίστασαν να δώσουν τις δικές τους προβλέψεις για το σημερινό αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων».
Ο Κώστας Φραγκολιάς, γνωστός για τα «ερυθρόλευκά» του... αισθήματα, τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σε καλύτερη κατάσταση, και θεωρεί πως εύκολα ή δύσκολα η αγαπημένη του ομάδα του θα φύγει με το «τρίποντο» από το ΟΑΚΑ.
O Πάνος Βλάχος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη φετινή σειρά «Βασιλιάδες», είναι με την πλευρά των γηπεδούχων στο σημερινό παιχνίδι, όμως τόνισε πως θα πρέπει να διεξαχθεί κάτω από κόσμιες συνθήκες. Άλλωστε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι ένα άθλημα και μόνο...
Τέλος, ο Γιάννης Παπαθανάσης, μπορεί να υποστηρίζει την ΑΕΚ, ωστόσο έδειξε να... γνωρίζει την κατάταση των δύο «μονομάχων», και ανέλυσε τα δύο... στρατόπεδα! Ο πρωταγωνιστής των διαφημίσεων του «11880», εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση και πως τα αποδυτήριά του μοιάζουν περισσότερο με μια υγιή οικογένεια! Μάλιστα, έδωσε και συγκεκριμένα προγνωστικά, καθώς το «under» είναι πιο πιθανό όπως δήλωσε.
Όλα αυτά λοιπόν, θα τα γνωρίζουμε σε πολύ λίγες ώρες, για να δούμε ποιοι από τους ηθοποιούς έπεσαν... μέσα στις προβλέψεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου