ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013?


Στον καθένα από εμάς έχει συμβεί, να ψάχνει κάτι σημαντικό και να μην το βρίσκει, ενώ το χρειάζεται και το θέλει πάρα πολύ!

Οι αιτίες ποικίλουν. Άλλες φορές για αυτή τη δυστοκία εντοπισμού ευθύνεται η έλλειψη καθαρού μυαλού, η έλλειψη χρόνου,  ακόμη και η έλλειψη ουσιαστικής διάθεσης...

Δε γνωρίζουμε ποιες από τις 3 παραπάνω... ελλείψεις προέκυψε, πάντως από χθες φαίνεται πως κάποιοι έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του "χαμένου θησαυρού", χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής!

Σε "θησαυρό" στην προκειμένη περίπτωση έχει αναχθεί "η  3η τριμηνιαία έκθεση εσόδων- εξόδων του οικονομικού προϋπολογισμού του δήμου για το οικονομικό έτος 2013"

Για τη χάρη αυτής της έκθεσης μέχρι και ανάρτηση αναζήτησης έγινε, μήπως και τη βρει κανείς από... τύχη!

Εμείς από περιέργεια μπήκαμε στη διαδικασία ανεύρεσης αυτού του "χαμένου θησαυρού" στο επίσημο ιστολόγιο του Δήμου Αριστοτέλη και πέσαμε πάνω της...!

Πάντως, για όποιον έχει κουραστεί από την... επίπονη αναζήτηση αυτής της έκθεσης μπορεί να τη δει από κοντά και να ενημερωθεί για τα στοιχεία που τον ενδιαφέρουν στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που όπως πληροφορηθήκαμε θα γίνει στις 7 Μάιου στην Αρναία.

Αν βέβαια, θα υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον μέχρι τότε και δεν έχει εξατμιστεί από άλλα παρόμοια πυροτεχνήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου