ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

"Δωρεά δέκα τόνων καυσοξύλων για τις ανάγκες του Ψυχιατρικού Ξενώνα του Γεν. Νοσοκομείου Πολυγύρου από το Δασαρχείο Αρναίας και τον Δασάρχη Αναστασιάδη Ανέστη"



Με παρότρυνση της Προοδευτικής κίνησης γυναικών και της Προέδρου Κας Χρυσώς Κεφαλάς προς το Δασαρχείο Αρναίας και τον Δασάρχη Ανέστη Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δωρεά δέκα τόνων καυσοξύλων για τις ανάγκες του Ψυχιατρικού Ξενώνα "ΔΙΑΠΟΡΟΣ" του Γεν. Νοσοκομείου Πολυγύρου.


Ο Κος Αναστασιάδης ενήργησε άμεσα ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δωρεά.

Επίσης η  Προοδευτική κίνηση γυναικών παρότρυνε της εταιρία "Ελληνικός Χρυσός" για βοήθεια στο θέμα αυτό, όπου πήρε την απόφαση για πολλοστή φορά όπως πράττει βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, για την μεταφορά την κοπή αλλά και την αποθήκευση των καυσοξύλων.

Εκ μέρους τις προοδευτικής κίνησης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δασάρχη Αρναίας Κο Αναστασιάδη που βοήθησε για άλλη μια φορά με αυτήν τη δωρεά για να έχουν θέρμανση η συνάνθρωποι μας στον ξενώνα.


Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" για την μεταφορά την κοπή και την αποθήκευση των ξύλων.


Το θέμα χειρίστηκαν και έφεραν εις πέρας ο Δασάρχης Ανέστης Αναστασιάδης ο κύριος Κώστας Σουλτάνης κ ο κύριος Βασίλης Παπαγιάννης

Συγχαρητήρια και πάλι.





Επεξεργασία δημοσίευσης Μανόλης Ρήγας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου