ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

"Ξεκινάει η 10ήμερη προετοιμασία στις 18 Ιουλίου, στην Αρναία η Εθνική Μπάσκετ Κορασίδων"

Κλήθηκαν από την Ε.Ο.Κ. οι παίκτριες της Εθνικής Μπάσκετ Κορασίδων, που θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στις 18/7 στην Αρναία στο κλειστό Γυμναστήριο, για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.




Θα τις καλωσορίσουμε μαζί με το προπονητικό τους team και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την 10 ήμερη παραμονή τους στην περιοχή μας όσο το δυνατόν καλύτερη.

Στον Όμιλο της Ελλάδας θα είναι η Τσεχία, η Γαλλία και η Δανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.
«Η Εθνική Κορασίδων αρχίζει την δική της προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.
Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι : Σοφία Γιαπιτζόγλου, Έλενα Μηλιαρά (Ανδρογέας), Μαργαρίτα Μπάτσιου, Αγγελική Ζιάκα, Δανιέλα Φελούρη (Παναθηναϊκός), Θεοδώρα Τσιανασλίδου, Φωτεινή Σίρπα (Παναθλητικός), Παναγιώτα-Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Λύδια Χατήρα (Αγ. Παρασκευή), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Β.), Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός), Ζωή Παναγιωτοπούλου (Άμιλλα Τρίπολης), Νικολίτσα Τόγια (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Καλογήρου (Άρης Θεσσαλονίκης).

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν, την Δευτέρα 18 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκονται στις 09.00 στο ΟΑΚΑ. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (Καυτατζόγλειο) στις 16.00. Η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αρναία».

Ρήγας Στέλιος




Κάντε κλικ στην παρακάτω διεύθυνση για να ενημερώνεστε άμεσα από την σελίδα της FIBA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου