ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Στάση 1


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1985



7η Αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ  0 - 1

Το Παλαιοχωρι κέρδισε τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 1-0 μετα απο ενα αγωνα στον οποίο κυριαρχούσε το πάθος και η δύναμη και απο τις δυο πλευρές.
Στο πρώτο ημίχρονο η μπαλα παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου. Το γκολ που έκρινε και τον αγώνα μπήκε μόλις στο 4' με σουτ του Γκιατα που εκμεταλλεύτηκε λαθος της άμυνας του Απόλλωνα. Στο 25' και 26' είχαμε δυο μεγαλες φάσεις στα καρέ της Αρναιας. Σε φάουλ του Πασχαλιδη, η μπαλα χτύπησε σε σωμα παίχτη του Παλαιοχωριου και περασε ξηστά απο το δοκάρι. Στο κορνερ που ακλούθησε ο Μαρουσης πήδηξε ψηλότερα απο όλους και έστειλε ωραία κεφαλια πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 39' ο Γκιατας ατύχησε εκτελώντας πέναλτι στο οριζόντιο δοκάρι. Το πεναλτι αμφισβητήθηκε απο τους παίχτες του Απόλλωνα.
Στο Β' μερος ο Απολλωνας έγινε πιο επιθετικός κερδίζοντας το νευραλγικό χώρο του κέντρου και έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ. Στο 55' ο Λεκκας Στ. σούταρε την μπαλα στο τερμα του Παλαιοχωριου , αυτη βρηκε σε παίχτη του Αρη και κατόπιν στο δοκαρι. Στο 49'και 70' σε σουτ του Λαλιωτη Ν.  και Κυριαφινη  απέκρουσε σωτήρια ο Μακκαβος. Τελος στο 88' εγινε ενα καλο σουτ απο τον Γκιατα που απέκρουσε με υπερένταση ο Κουτσογιωργης.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Δελημπαση (Θεοδωρουδης-Πατσιαβας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτσογιωργης,Πασχαλιδης,Λαλιωτης Χρ,Ζαμπουνης,Λαλιωτης Ν,Μαρουσης,Αρβανιτης,Λεκκας Σωτ,Λεκκας Στ,Πραβητας,Κυριαφινης,Κυζιλης
.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ:Μακκαβος Ι,Αμπατζιδης,Κουματσιωτης,Μοσχοπουλος Α,Τσουρλης,Μανος,Μοσχοπουλος Ι,Μακκαβος Α ,Ριμπας,Γκιατας,Χασανης,Διαμαντουδης,Μακκαβος Γ.

Ο Απολλων ηταν στην 11η θεση  με 6 βαθμους.(Η νικη = 2 β.) τερματα 7-5

Το κείμενο ηταν του ΣΤ. ΖΑΜΠΟΥΝΗ

Στο κύπελλο Αρναια- Ολυμπιαδα 2-4 στα πεναλτυ (καν.αγωνας 0-0)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Στην Εθνική Ερασιτεχνική (8η μερα) ηταν η Τριγλια οπου πήγαινε πολύ καλά (2η) και τα Μουδανια που ηταν 4α  απο το τελος.
Στην Α' Χαλκιδικης την κουρσα οδηγούσε η Καλλικρατεια.
Στην Β' στον βορρά  την κουρσα οδηγούσε ο Μαρμαρας ενω στον Νοτο το Λακκωμα.

Στο μπασκετ τωρα γράφει το φύλο : Την Κυριακη στον Πολυγυρο στις 11 το πρωι (σε ανοιχτό γήπεδο)  
συγκρούονται σε πρωτη επίσημη εμφάνιση στα πλαίσια του πρωταθλήματος μπασκετ Β' κατηγοριας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (πρωτάθλημα δεν είχε ακόμη η Χαλκιδική )οι ομαδες του ΑΟ Χαλκιδικης και του Απόλλωνα της Αρναιας.Η συνάντηση παρουσιάζει έντονο ενδιαφερον και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλους φιλάθλους.

Σε μια άλλη σελίδα :
 Δεν ξεχναει την ιδιαίτερη πατριδα την Αρναία, ο ταλαντουχος ποδοσφαιριστής και βασικο στέλεχος της κρητικης ΠΑΕ ΟΦΗ Σαμαράς. Προσφατα επισκεφθηκε την Αρναια οπου βαπτισε την κορη του.Στο μυστηριο παραβρεθηκαν και οι γνωστοι ποδοσφαιριστες Τσινός και Δοντάς.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΠΟΡ   Φυλλο 1ο δρχ. 30




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου