ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τα ωραιότερα γκολ της ιστορίας του Champions League! (video)

Τα ωραιότερα γκολ της ιστορίας του Champions League! (video)

Παρακολουθήστε τα εντυπωσιακότερα τέρματα που έχουν σημειωθεί στο Champions League…

23: Κακά - Μίλαν Vs Σέλτικ
Ο πρώην άσος της Μίλαν, στον αγώνα με του Σκωτσέζους, παίρνει την μπάλα στο 92’ από την σέντρα, αντέχει στα μαρκαρίσματα και με ένα πανέμορφο πλασέ χαρίζει την νίκη στους «ροσονέρι».
22: Τιερί Ανρί - Άρσεναλ Vs Σπάρτα Πράγας
Ότι ο Τιερί Ανρί διέθετε το καλύτερο πλασέ στον κόσμο το γνωρίζαμε. Επίσης ότι μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, και αυτό το γνωρίζαμε. Ότι θα έβαζε τέτοια γκολάρα όμως, πραγματικά, δεν το περιμέναμε…
21: Λαρς Ρίκεν - Ντόρτμουντ Vs Γιουβέντους
Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σε τελικό Champions League, ο Ρίκεν με μια φανταστική λόμπα χαρίζει την νίκη και το βαρύτιμο τρόπαιο στους Γερμανούς.
20: Ζορζ Γουεά  - Παρί Σεν Ζερμέν Vs Μπάγερν Μονάχου
Πολύ όμορφος συνδυασμός των Παριζιάνων, ο Γουεά «αδειάζει» δυο αντιπάλους και με έναν κεραυνό σκοράρει.
19: Πολ Σκόουλς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Vs Μπαρτσελόνα
Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ένα κλασσικό γκολ από τον Πολ Σκόουλς. Φωτοβολίδα έξω από την περιοχή…
18: Πίτερ Κράουτς - Λίβερπουλ Vs Γαλατασαράι
Πραγματική έκπληξη! Ο Πίτερ Κράουτς δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει τέτοια γκολ, αλλά το ψαλιδάκι του απέναντι στην Γαλατασαράι είναι τουλάχιστον εκπληκτικό!
17: Σαρλ Κοριντόν - Παρί Σεν Ζερμέν Vs Πόρτο
Την πρώτη φορά που το είδαμε δεν το πιστεύαμε! Ο Σαρλ Κοριντόν σκοράρει με… τακουνάκι από ύψος της μεγάλης περιοχής, σε ένα γκολ το οποίο είναι τουλάχιστον υπερ-σπάνιο!
16: Στέλιος Γιαννακόπουλος - Ολυμπιακός Vs Πόρτο
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο ΟΑΚΑ στο πρώτο του παιχνίδι στο Champions League και καταφέρνει να πάρει την νίκη με μια βολίδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου από τα 30 μέτρα.
15: Έκι Γκονζάλεζ - Παναθηναϊκός Vs Άρσεναλ
Η ποδοσφαιρική ευφυία του Έκι Γκονζάλεζ σε όλο της το μεγαλείο... Με μια εκπληκτική λόμπα, λίγο πίσω από την σέντρα απέναντι στην Άρσεναλ, στέλνει τους φίλους του Παναθηναϊκού στα... ουράνια!
14: Κριστιάνο Ρονάλντο - Άρσεναλ Vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρέσκεται στο να εκτελεί εντυπωσιακά φάουλ από μακριά και κάπως έτσι κεραυνοβόλησε και τον Μανουέλ Αλμούνια…
13: Λούτσο Γκονζάλεζ - Αμβούργο Vs Πόρτο
Ο Αργεντινός άσος πιάνει το μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο των Γερμανών.
12: Μίκαελ Εσιέν - Τσέλσι Vs Μπαρτσελόνα
Ο Μίκαελ Εσιέν βρίσκει την μπάλα στρωμένη και με ένα κεραυνό την στέλνει στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα.
11: Στίβεν Τζέραρντ - Λίβερπουλ Vs Ολυμπιακός
Το φάσμα του αποκλεισμού για την Λίβερπουλ ήταν πιο ορατό από ποτέ και ο αρχηγός των «ρεντς» με μια βολίδα δίνει την πρόκριση, με το γκολ αυτό να είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έφτασε μέχρι το τρόπαιο.
10: Πάμπλο Αϊμάρ - Βαλένθια Vs Λίβερπουλ
Οι παίκτες των «νυχτερίδων» κρύβουν την μπάλα από την άμυνα της Λίβερπουλ και την εμφανίζουν ξανά στα… δίχτυα, με σκόρερ τον Πάμπλο Αϊμάρ.
9: Ζιοβάνι Ολιβέιρα - Ολυμπιακός Vs Γαλατασαράι
Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0, ο Μοντραγκόν έχει κάνει τα... κόλπα του και έχει αποβληθεί ο Τζόρτζεβιτς, και ο «μάγος» Ζιοβάνι αναλαμβάνει δράση περνώντας δυο φορές (!) τον Φρανκ Ντε Μπουρ και κάνοντας... ρεζίλι τον Μοντραγκόν, με μια λόμπα, σφραγίζει την νίκη των Πειραιωτών.
8: Μίκαελ Νίλσον - Γκέτενμποργκ Vs Αϊντχόφεν
Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά. Δείτε το video που ακολουθεί και παρακολουθήστε τα φάλτσα που παίρνει η μπάλα. Πραγματικά ασύλληπτο!
7: Ροναλντίνιο - Τσέλσι Vs Μπαρτσελόνα
Πολύ είπαν πως ο «Ρόνι», έσβηνε… τσιγάρο! Ό,τι και αν έκανε, πάντως, πέτυχε γκολάρα!
6: Κριστιάνο Ρονάλντο - Πόρτο Vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μια ακόμη… φωτοβολίδα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όσο και αν φαίνεται δύσκολο, το έκανε πολύ απλό…
5: Ραούλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Vs Ρεάλ Μαδρίτης
Κανονικά πρέπει να το χρεώσουμε στον Ρεδόνδο, ο οποίος με την ντρίμπλα του στον Χένινγκ Μπεργκ,  έφτιαξε ένα από τα ομορφότερα γκολ της διοργάνωσης. Οι φήμες θέλουν τον Μπεργκ, να ζητάει την βοήθεια… ψυχολόγου για να ξεπεράσει το σοκ!
4: Φρέντι Λιούνγκμπεργκ - Άρσεναλ Vs Γιουβέντους
Το γκολ είναι του Μπέργκαμπ. Κακά τα ψέματα. Ο Ολλανδός έκανε… πλάκα σε δυο αμυντικούς των Ιταλών και με μια πάσα από Playstation έβγαλε τετ α τετ τον Λιούνγκμπεργκ. Έξτρα credit στο διαιτητή, ο οποίος ήταν εκείνος που έκοψε την επίθεση της Γιουβέντους!
3: Ούγκο Αλμέιδα - Ίντερ Vs Πόρτο
Ούτε ο ίδιος ο Αλμέιδα δεν πρέπει να πίστευε πως θα μπορούσε να βάλει τέτοιο γκολ. Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος με μια βολίδα από εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.
2: Ζινεντίν Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης Vs Λεβερκούζεν
Ένα γκολ - ποίημα από τον «Ζιζού» σε τελικό Champions League. Ο Γάλλος άσος βλέπει την μπάλα να κατεβαίνει από ψηλά, ζυγίζει το πόδι του και εκτελεί, σε ένα γκολ βγαλμένο από κόμικ…
1: Μάουρο Μπρεσάν - Φιορεντίνα Vs Μπαρτσελόνα
Λίγοι θυμούνται τον Μάουρο Μπρεσάν, και δικαιολογημένα. Ωστόσο, ο Ιταλός μέσος των «βιόλα», είχε πετύχει ένα γκολ που δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο ίδιος. Πώς; Με ένα ψαλιδάκι έξω από την περιοχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου