ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι… Τσακ Νόρις του ποδοσφαίρου! (videos)

Οι… Τσακ Νόρις του ποδοσφαίρου! (videos)
Τι γίνεται όταν το ποδόσφαιρο και οι πολεμικές τέχνες συναντιούνται; Τα αποτελέσματα είναι τις περισσότερες φορές… ολέθρια και το Blog σας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικότερα!
Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν λείπουν από τους αγωνιστικούς χώρους είτε από ακούσια χτυπήματα είτε από ηθελημένα (ευτυχώς τις λιγότερες φορές) με τα τάκλιν-καρμανιόλες να δίνουν… άγρια ομορφιά στον «βασιλιά των σπορ».
Οι σκηνές που ακολουθούν είναι σε μερικές περιπτώσεις σοκαριστικές…
9: Ρόι Κιν VS Άλφε Χάαλαντ
Ότι ο Ρόι Κιν ήταν… ξυλοκόπος το γνωρίζαμε, αλλά ότι θα έκανε τέτοια «αλητεία» δεν το περιμέναμε. Σε ένα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι, ο αρχηγός των «κόκκινων διάβολων», θεώρησε… σκόπιμο να κόψει την καριέρα του Άλφε Χάαλαντ. Να σημειώσουμε πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ των δυο παικτών. Ντροπή σου Ρόι!
8: Χάραλντ Σουμάχερ VS Πατρίκ Μπατιστόν
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982, ο πορτιέρο της Δυτικής Γερμανίας, Χάραλντ Σουμάχερ, προσπάθησε να… ανοίξει στα δυο τον άσο της Γαλλίας, Πατρίκ Μπατιστόν. Ούτε κάρτα βγήκε, ούτε τιμωρήθηκε ο Σουμάχερ…
7: Άντονι Γκοϊγκοετσέα VS Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο «Χασάπης του Μπιλμπάο», Άντονι Γκοϊγκοετσέα, κάνει τάκλιν - «θέλω να σε ξαπλώσω», στον Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Ο «Ντιεγκίτο» μένει εκτός για 106 ημέρες και δεν «πιάνει» στο «Καμπ Νου»…
6: Μπέντζαμιν Μάσινγκ VS Κλαούντιο Κανίγια
Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ της Ιταλίας το 1990, το Καμερούν αποφασίσει να… σπάσει στο ξύλο τους Αργεντινούς και ο Κανίγια είναι το «θύμα» του Μπέντζαμιν Μάσινγκ, ο οποίος παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια…
5: Μίντο VS Μοσταφά Αμπντούλ-Ραχίμ
Ανεξήγητοι λόγοι, οδήγησαν τον… προβληματικό Μίντο, να στείλει στο νοσοκομείο τον Ραχίμ στην φιλική αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ελ-Αλαμέιν, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν τον πεις προβληματικό, θα παρεξηγηθεί κιόλας…
4: Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ VS Μπεν Αρφά
Ο Ολλανδός εξολοθρευτής, ο άνθρωπος που ακόμη και ο Τσακ Νόρις φοβάται πως θα τον συναντήσει, ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ της Μάντσεστερ Σίτι, πάει να κόψει την μπάλα στον Μπεν Αρφά, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πάρει μεταγραφή στην Νιούκαστλ. Ευτυχώς ο Γάλλος ζογκλέρ επανήλθε μετά από ένα χρόνο!
3: Βίκτορ Βαλντές VS Ντάμε Εντόι
Από τις φάσεις, όπου αναρωτιέται κανείς τι έγινε και ο διαιτητής δεν σφύριξε. Ο Εντόι βγαίνει στην κόντρα επίθεση στον αγώνα Κοπεγχάγη-Μπαρτσελόνα, Βαλντές τον αφήνει… αναίσθητο με μια καρατιά α λα Μπρους Λι και αντί να φύγει μόνος του για τα αποδυτήρια, κερδίζει και επιθετικό φάουλ!
2: Μάρτιν Τέιλορ VS Εντουάρντο
Ένα από τα χειρότερα τάκλιν στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Μάρτιν Τέιλορ της Μπέρμιγχαμ σπάει το πόδι του Εντουάρντο της Άρσεναλ και η αγγλική τηλεόραση αποφεύγει να δείξει την φάση. Πολύ σκληρή σκηνή, με τον Εντουάρντο ωστόσο να επανέρχεται ευτυχώς πιο δυνατός.
1: Νάιτζελ Ντε Γιονγκ VS Τσάμπι Αλόνσο
Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, μεταξύ Ολλανδίας και Ισπανίας, νομίζαμε πως βλέπαμε το «Κουνγκ Φου» και πως ο αείμνηστος Ντέιβιντ Κάρανταϊν θα πεταχτεί σε κάποιο κόρνερ! Εν τέλει ο Νάιζελ Ντε Γιονγκ πήρε τον νόμο στα… πόδια του, ξαπλώνοντας τον Τσάμπι Αλόνσο στο χορτάρι, με τον Χάουαρν Γουέμπ, διαιτητή της αναμέτρησης να μην δείχνει ούτε καν κάρτα! Ο Ντε Γιονγκ αντί να φύγει μόνος του από αγωνιστικό χώρο (και το ποδόσφαιρο) συνέχισε και συνεχίσει απτόητος το έργο του θέλοντας να γίνει ο επόμενος… Ντολφ Λούντγκρεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου