ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Απίστευτο αυτογκόλ στο Σαν Χουάν"

Απίστευτο αυτογκόλ στο Σαν Χουάν

Η Εστουντιάντες Λα Πλάτα επικράτησε με 1-0 της Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν χάρη σε απίθανο αυτογκόλ του Ντιέγκο Σόσα.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να άξιζαν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Clausura, αλλά ο Σόσα φρόντισε να προσθέσει ένα γκολ στο παθητικό τους, αν και αποτελεί... αμυντικό του συλλόγου του Σαν Χουάν. Συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό πέτυχε ένα αυτογκόλ που δεν έχει πολλά προηγούμενα.
Ο Λουτσιάνο Πόκρινιτς απέκρουσε σουτ ύστερα από αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, αλλά η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ντιέγκο Σόσα. Ο 31χρονος αμυντικός, όμως, αντί να απομακρύνει... τελείωσε την φάση με δυνατό σουτ προς την δική του εστία.
Η Σαν Μαρτίν είχε αρκετές ευκαιρίες να διορθώσει το προαναφερόμενο σπάνιο λάθος, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, ο Γκαστόν Φερνάντεζ της Εστουντιάντες ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.
Πλέον, η ομάδα της Λα Πλάτα έχει οκτώ βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με τις Βελέζ και Ολ Μπόις. Από την άλλη, η Σαν Μάρτιν έμεινε στους έξι βαθμούς.
Σαν μαρτιν: Πόκρινιτς, Γκραμπίνσκι, Σόσα, Λάντα, Μας, Βάγκνερ (57' Γκαρσία), Μπογάδο, Αφρακίνο (68' Καρούσκα), Πότζζι (81' Σααβέδρα), Πένκο, Καπράρι.
Λα Πλατα: Αντουχάρ, Ντεσάμπατο, Μερκάδο, Κελάι, Ιμπερμπία, Μπενίτεζ, Σάντσεζ (83' Μόντον), Πέρεζ (68' Γκονζάλεζ), Γιάρα, Φερνάντεζ (59' Καρίγιο), Μποσέγι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου