ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πανηγυρισμοί… κωμωδία! (videos)

Πανηγυρισμοί… κωμωδία! (videos)

Η χαρά ενός ποδοσφαιριστή όταν πετυχαίνει ένα γκολ είναι τεράστια, αλλά σε μερικές περιπτώσεις ακροβατεί μεταξύ ευτυχίας και… κωμωδίας! 

Γκρεγκ Μπέλαμι
Ότι είναι αντισυμβατικός το γνωρίζαμε, αλλά πως θα έφτανε μέχρι εκεί δεν το περιμέναμε… Όταν αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ είχε επιτεθεί στον Τζον Άρνε Ρίισε με ένα… μπαστούνι του γκολφ. Όταν σκόραρε λοιπόν στο «Καμπ Νου» το 2007 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έτρεξε να πανηγυρίσει ως… γκολφέρ!
Τιμούρ Κετσπάγια
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, όταν αγωνιζόταν στην Νιούκαστλ, σε ένα από τα γκολ που είχε πετύχει, έβγαλε την φανέλα και άρχισε να κλωτσάει τις διαφημιστικές πινακίδες, κάτι που τον έκανε αγαπητό στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ενώ ο Γεωργιανός, προφανώς είχε… ξεχάσει πως είχε σκοράρει!
Ρουντ Φαν Νιστελρόι
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… Αυτό το βίωσε από πρώτο χέρι ο αμυντικός της Ανδόρα, Άντονι Λίμα, όταν κορόιδεψε τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι της Ολλανδίας που αστόχησε σε πέναλτι. Ο «Φαν-Γκολ» κατάφερε να σκοράρει έξι λεπτά αργότερα κάνοντας τον Λίμα… ρεζίλι!
Πίτερ Κράουτς
Εκπληκτικός πανηγυρισμός από τον… δίμετρο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος κάποια εποχή, όταν σκόραρε χόρευε σαν… ρομπότ, από όπου προέκυψε το σύνθημα: «He is big, he is mad, he is dancing like your dad, Peter Crouch, Peter Crouch»!
Ρόμπι Φάουλερ
Σε ένα ντέρμπι Λίβερπουλ-Έβερτον, ο Φάουλερ σκόραρε με πέναλτι και αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες που τον ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών. Έτσι προσποιήθηκε πως η γραμμή του γηπέδου ήταν… κοκαΐνη, μια κίνηση του, η οποία επικρίθηκε έντονα από τον αγγλικό Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου