ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Το Crash test ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο (photos+video)"

Το Crash test ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο (photos+video)

 Κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποιος από τους δύο είναι καλύτερος, καθώς πρόκειται για τους ηγέτες των δύο πιθανότατα μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Η παρουσία τους σε κάθε αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς χωρίς αυτούς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν θυμίζουν σε τίποτα τις ομάδες που συνήθως σαρώνουν στο πέρασμά τους.
Συγκοινωνούντα δοχεία
Ο Ρονάλντο βρέθηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα το 2009. Μέχρι τότε, η καλύτερη χρονιά του Λιονέλ Μέσι, τον είχε βρει να τερματίζει το πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει 23 φορές. Η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, κέντρισε τον εγωισμό του και τον υποχρέωσε να προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.
Έτσι, στην πρώτη χρονιά του Πορτογάλου αστέρα στην Ισπανία, ο Αργεντινός πέτυχε 34 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι είχε 31. Φέτος, τα πράγματα για τον Αργεντινό επιθετικό είναι ακόμα καλύτερα, έχοντας ήδη φτάσει στον αστρονομικό αριθμό τερμάτων των 41. Οσα έχει και ο Ρονάλντο.
Όσο και αν μην το παραδέχονται, ο καθένας τους «καίγεται» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα με τους σκόρερ, για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του έναντι του αντιπάλου του.
Προβάδισμα του… κοντού
Συνολικά στη φετινή σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι έχει «ματώσει» περισσότερες φορές τα δίχτυα. Σε όλες τις διοργανώσεις σπάει κάθε ρεκόρ, έχοντας φτάσει αισίως τα 63 τέρματα την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει… μόλις 53!
Τα μεγάλα παιχνίδια, κρίνουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Από αυτούς είναι οι δύο συγκεκριμένοι. Ο Λιονέλ Μέσι στα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ, έχοντας 13 γκολ! Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει πέντε φορές.
Σαν… δικαιολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γεγονός ότι ο Ρονάλντο βρίσκεται μόλις από το 2009 στην Ισπανία. Από τότε όμως, ο Μέσι έχει σκοράρει έξι φορές και προηγείται εκ νέου του Πορτογάλου.
ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
2935
Λεπτά συμμετοχής
3015
41
Γκολ στο πρωτάθλημα
41
12
Ασίστ
11
55%
Συμμετοχή στα γκολ
49%
177
Σουτ προς την εστία
225
6
Χατ-τρικ
7
6
Γκολ από πέναλτι
11
68
Κερδισμένα φάουλ
78
50
Συμμετοχές
48
63
Γκολ σε όλες τις διοργανώσεις
53
13
Γκολ στα clasico
5




  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου