ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Αισιόδοξοι στον Άρη για την αδειοδότηση"




Συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξασφάλιση της αδειοδότησης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, διαρρέεται από το στρατόπεδο του Άρη.
Οι "κίτρινοι" έδωσαν την Τετάρτη (30/05) νέα… μάχη στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εκδικάστηκε η έφεσή τους, παρουσιάζοντας έναν επαρκή (σύμφωνα βέβαια πάντα με τους ίδιους) φάκελο, βασισμένο σε δύο άξονες. Στις προσφυγές και στο πλάνο βιωσιμότητας.
Σχετικά με το θέμα των προσφυγών που αποτελούσε και το μεγαλύτερο «αγκάθι», στελέχη της ΠΑΕ προσκόμισαν τα παραστατικά των καταθέσεων που έγιναν στους λογαριασμούς των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, κλείνοντας αυτό το… μέτωπο, ενώ παράλληλα, ο Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος λογιστηρίου, Μπάμπης Κωτσιόπουλος που εκπροσώπησαν τη διοίκηση, προσπάθησαν να πείσουν τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας ότι το πλάνο που έχουν στα... σκαριά διασφαλίζει την επόμενη μέρα του συλλόγου, παρουσιάζοντας:
1. Έκθεση από ορκωτή λογιστή για την κατάσταση της ομάδας.
2. Προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς.
3. Προσδοκώμενα έσοδα από τα διαρκείας με νέα χαμηλής και δελεαστικής τιμής αξία.
4. Την δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα.
Οι άνθρωποι του Άρη έτσι περιμένουν πλέον την απόφαση της ΕΠΟ, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως η πρώτη μεγάλη «μάχη» της σεζόν θα κερδηθεί, ανοίγοντας το δρόμο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου