ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Αρνητική η εισήγηση της ΕΠΟ για την ΑΕΚ"



Οι ελλείψεις του φακέλου της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αδειοδότηση ήταν σημαντικές και η ΕΠΟ έδωσε αρνητική εισήγηση, βάζοντας τους «κιτρινόμαυρους» σε περιπέτειες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/5) ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπου παρουσίασε τον φάκελο της ομάδες με τις γνωστές ελλείψεις. Κύριο αγκάθι για την αρνητική εισήγηση της Ομοσπονδίας και του προϊστάμενου του τμήματος αδειοδότησης, κ. Δημητρίου στάθηκε το γεγονός ότι η Ένωση δεν έχει φορολογική ενημερότητα, εξαιτίας της δόσης του άρθρου 44 που δεν έχει εξοφλήσει. Υπάρχει βέβαια και το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβάλει η ΑΕΚ άμεσα σε διάφορες υποχρεώσεις. Υπήρχε οκτασέλιδη έκθεση που αναφερόταν σε όλα τα προβλήματα.
Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της ΕΠΟ για τη μη αδειοδότηση, να καταθέσει έφεση και να εξεταστεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή, ωστόσο μέχρι τότε θα πρέπει να έχει καλύψει τα κενά στον φάκελό της. Αλλιώς η αρνητική εισήγηση θα φτάσει και στην UEFA, με την Ένωση να κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, παρά μόνο παικτών έως 22 ετών. Σύμφωνα με την αρχική πρόθεση της Ομοσπονδίας, δεν αποκλείεται η υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό να έχει ξεκαθαρίσει ως το τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου