ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Ο Φερνάντες και ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Άρη, Γιάννης Κόντης!"

Ο Φερνάντες και ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Άρη, Γιάννης Κόντης!

Τη συνεργασία του Αρτούρ Φερνάντες με τον Άρη επικύρωσε και με τη… βούλα η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του 42χρονου ατζέντη, χαρακτηρίζοντας ωστόσο τον Γιάννη Κόντη «εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των κίτρινων»!
«Ο Πορτογάλος μάνατζερ θα συνεργαστεί σε αποκλειστική βάση με τον Αρη Θεσσαλονίκης», τονίζεται αρχικά στο δημοσίευμα της κορυφαίας πορτογαλικής εφημερίδας με τίτλο: «Ο Αρτούρ Φερνάντες υπέγραψε στον Άρη», για να περάσει στο… ψητό με τις δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού Συνδέσμου Μάνατζερ:
«Ο Άρης αγοράστηκε από έναν εκατομμυριούχο που ονομάζεται κ. Ιωάννης Κόντης, χθες το βράδυ και με κάλεσε, μαζί και ένα άλλο ξένο μάνατζερ (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Μανέλ Φερέρ) για να λειτουργήσουμε ως σύμβουλοι και να βοηθήσουμε τον αθλητικό σύλλογο».
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στο θέμα της παραμονής Μασάδο στην άκρη του πάγκου:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης που είχε προπονητή από τον Ιανουάριο τον Μανουέλ Μασάδο πέρασε από διάφορα οικονομικά προβλήματα. Ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί σε συνεργασία με τον Γιάννη Κόντη είναι η παραμονή του Μασάδο, η οποία παραμένει αμφίβολη.
Όλα θα αποφασιστούν στην επόμενη συνεδρίαση, που θα έχουμε, αλλά την τελευταία λέξη θα έχει πάντα ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2004 και συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές και κυπριακές αγορές», καταλήγει χαρακτηριστικά.
Τώρα το πώς προκύπτει ότι ο Γιάννης Κόντης είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και μάλιστα εκατομμυριούχος, είναι άλλο θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου