ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"«Κάηκε» ξανά η Μαδρίτη για τη Ρεάλ! (photos+video)"

«Κάηκε» ξανά η Μαδρίτη για τη Ρεάλ! (photos+video)

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, οι φίλοι της Ρεάλ πανηγύρισαν ξανά μέχρι πρωίας, αυτή την φορά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το γλέντι έγινε στην πλατεία Cibeles! - Δεκατρείς οπαδοί της «βασίλισσας» τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.
Μετά το τέλους του παιχνιδιού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη νίκη με 3-0 στο «Σαν Μαμές» οι φίλοι της Ρεάλ ξεχύθηκαν στην κεντρική πλατεία Cibeles για να πανηγυρίσουν το 32οπρωτάθλημα της «βασίλισσας», και έμειναν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το σύνθημα φυσικά που δονούσε την ατμόσφαιρα να είναι το «Campeones, campeones»…
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην ισπανική πρωτεύουσα, τραυματίστηκαν 13 άτομα, χωρίς ωστόσο να είναι κάποιο εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.
Να θυμίσουμε πως οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν μαζευτεί ξανά στη Cibeles αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», η οποία ήταν και αυτή που «σφράγισε» το 32ο πρωτάθλημα των «μερένχες»!
Όσο για τους ηρωικούς φίλους της Ρεάλ που βρέθηκαν στο «Σαν Μαμές» το βράδυ της Τετάρτης (02/05), είχαν δώσει από νωρίς το... ραντεβού στην πλατεία Cibeles, καθώς τραγουδούσαν στον «λάκκο των λεόντων» της Βασκονίας: «Στη Cibeles, ραντεβού στη Cibeles»...
Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μανδρίτης!
Στο θρόνο της επέστρεψε και πάλι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικρατώντας 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 32η φορά στην ιστορία της.
Τα τέσσερα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολλά! Η «βασίλισσα» του ισπανικού πρωταθλήματος, επέστρεψε και πάλι στο θρόνο της καθώς με τη νίκη της απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0 κατέκτησε και μαθηματικά τον 32ο τίτλο της ιστορίας της, καθώς διατήρησε την απόσταση των επτά βαθμών από την Μπαρτσελόνα, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο 12’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο στο 16’ ο Ιγκουαΐν με δυνατό σουτ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Οζίλ στο 20’ έκανε το 2-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το 44ο του φετινό τέρμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μαρτίνεζ στο 72’ αποβλήθηκε.
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Βαλένθια, επικράτησε 4-0 της Οσασούνα και έκανε σπουδαίο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στο 77’ και το 87’ ο Αντούριθ και στο 83’ και 88΄ο Ζόνας, πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τις «νυχτερίδες».
Γλέντι στα αποδυτήρια της Ρεάλ
Παρακολουθήστε το video από το γλέντι που στήθηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ στο Σαν Μαμές, μετά τη νίκη 3-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία η «βασίλισσα» έκατσε και πάλι στο θρόνο της…
Ο ισπανικός Τύπος για το 32ο πρωτάθκημα της Ρεάλ!
Κοντράστ συναισθημάτων υπάρχει σήμερα (03/05) στον ισπανικό Τύπο για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μαδριλένοι πανηγυρίζουν, ενώ από την άλλη οι Καταλανοί... δεν σχολιάζουν!
Συγκεκριμένα, η Marca, η οποία είναι προσκείμενη στην Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρεται στον Ζοζέ Μουρίνιο και στους παίκτες του με αποθεωτικά σχόλια, ενώ όλη η ιστοσελίδα της, αλλά και το σημερινό της φύλο, είναι αφιερωμένα στο 32ο πρωτάθλημα των «μερένχες».
Από την άλλη, η καταλανική Sport, κάνει απλή αναφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ρεάλ, ενώ στην ιστοσελίδα της, το πρώτο θέμα της είναι το ιστορικό ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι!
Βέβαια, υπάρχουν και οι... ουδέτεροι, οι οποίοι κάνουν μια απλή αναφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ρεάλ!
Το... ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Δεν έφτασε ο τίτλος της Ρεάλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έκανε επίδειξη «γαλλικών» στον Χάβι Μαρτίνεζ.
Σχεδόν σε όποιο γήπεδο βρίσκεται ο διεθνής Πορτογάλος, οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας τον υποδέχονται με γιουχαΐσματα. Το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν αποτέλεσε εξαίρεση.
Η «βασίλισσα» εξασφάλισε το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αλλά ο Ρονάλντο... ασχολήθηκε με τον Χάβι Μαρτίνεζ στον αγωνιστικό χώρο του «San Mames». Ο ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ είχε αποβληθεί στο 72ο λεπτό και δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον 27χρονο επιθετικό.
Πάντως ο Πορτογάλος δεν έμεινε μόνο στην έντονη συνομιλία που είχε με τον Μαρτίνεζ, αλλά τα έβαλε και με τους οπαδούς της Αθλέτικ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι η Ρεάλ πανηγύρισε τον τίτλο μέσα στο... σπίτι τους.
Elizabeth Wilson: Η "καυτή" fan της Ρεάλ Μανδρίτης!
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και η Elizabeth Wilson, πανηγύρισε με τα απολύτως... απαραίτητα τον τίτλο των «μερένχες»!
Η Elizabeth Wilson έχει δηλώσει πολλάκις ότι υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά και την βαθμολογική κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε με την... ψυχή της για το 32ο στέμμα της «βασίλισσας»!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου