ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού"

Δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού

Έκδηλη είναι η δυσφορία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού μετά τις πληροφορίες που συνέλεξαν γι΄ αυτήν, τονίζοντας πως το πλάνο που κρίθηκε βιώσιμο από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.
Όπως ισχυρίζονται στο «στρατόπεδο» του "Δικεφάλου", ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά επιβραβεύτηκε για το πλάνο σωτηρίας που παρουσίασε, το οποίο ωστόσο «από τη στιγμή που δεν έχει καν εφαρμοστεί, δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμο», ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο και η επιθυμία των έξι που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση για άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.
Αυτό που τόνιζαν χαρακτηριστικά είναι πως οι έξι αυτές ομάδες, τη δεδομένη στιγμή αποτελούν μειοψηφία και δεν είναι δυνατόν να βρουν συμμαχίες, εκτός και αν κάποιος επιθυμεί να τις βοηθήσει με απώτερο σκοπό τον έλεγχό τους. Αυτός πάντως δεν θα είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να διευκολύνει συλλόγους «που δεν άγγιξαν καν τις θυσίες που έχουν κάνει στη Μικράς Ασίας το τελευταίο εξάμηνο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου