ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου;"

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου;

Νέες διαστάσεις στην πολύκροτη αυτή υπόθεση δίνουν πληροφορίες που θέλουν εσωτερικές ζήλιες και ανταγωνισμούς μέσα στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας να οδήγησαν στη διάδοση του επίμαχου tweet.
Πως γίνεται ένας λογαριασμός στο twitter που είχε μόνο 67 followers να εκτοξεύεται ξαφνικά στις 10.000; Η Βούλα όμως δεν είναι εκεί. Έχει γυρίσει στην Ελλάδα και είναι κλεισμένη στο σπίτι της κολλητής της και δεν βγαίνει έξω για κανένα λόγο, μη μπορώντας ακόμα να αντιμετωπίσει τον Τύπο. Ακόμα και με τον αρραβωνιαστικό της, αθλητή του κικ μπόξινγκ, μιλάει ελάχιστα, αφού είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, λέει ότι κάποιοι γκρέμισαν το όνειρο στην Βούλα Παπαχρήστου, αφού εδώ και 4 μήνες δεν κοιμόταν για να είναι έτοιμη για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πως όμως, ένα αστείο της αθλήτριας μας πήρε τόσο μεγάλη έκταση τη στιγμή που είχε μόνο 67 followers; Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, κάποιοι της την είχαν στημένη και παρακολουθούσαν στενά τον λογαριασμό της στο Twitter, όπως και συνεντεύξεις της, περιμένοντας μια λάθος κίνηση. Για ποιο λόγο όμως; Απλά επειδή είναι μια όμορφη κοπέλα; Όχι φυσικά.
Η ραγδαία εξέλιξη της και η εισβολή της στα μετάλλια έσπασε κατεστημένα χρόνων και κάποιοι αθλητές, παράγοντες και προπονητές έβλεπαν με τρόμο το ξανθό κορίτσι να τρέχει με ταχύτητα προς... το βάθρο και τους χορηγούς. Οι πληροφορίες του Πρώτου θέματος κάνουν λόγο για μια ενορχηστρωμένη ίντριγκα ενάντια στην 23χρονη αθλήτρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου