ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"Περήφανες… απαντήσεις από τους Νέους!"


Περήφανες… απαντήσεις από τους Νέους!

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (12/7) η Εθνική Νέων, η οποία… έστειλε την Αγγλία πίσω στο «Νησί» της και την Κυριακή (15/7) θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στο μεγαθήριο, Ισπανία.
Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα με κατάθεση ψυχής στον ημιτελικό με τα «Τρία Λιοντάρια»έδωσαν τις απαντήσεις τους και απέδειξαν πως αξίζουν της προσοχής και κυρίως της εμπιστοσύνης των ελληνικών ομάδων.
Τα παιδιά της Εθνικής Νέων κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά αλλά και την… επιθυμία του διαιτητή, Κεν Χάνσεν από την Δανία, ο οποίος έκανε ότι… μπορούσε για να επιτρέψει στην Αγγλία να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης.
Την στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» έδειχνε πως είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης… ανακάλυψε πέναλτι πάνω στον Καπίνο, έστειλε τον νεαρό τερματοφύλακα στην… κερκίδα και ανάγκασε την ελληνική ομάδα να συνεχίσει με 10 ποδοσφαιριστές.
Όμως, ακόμα και έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα έδειξαν το… μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένοι και πλέον ονειρεύονται πως το βράδυ της Κυριακής (15/7) μπορούν να κάνουν το… θαύμα και να πάρουν… εκδίκηση από την Ισπανία για τον χαμένο τελικό του Euro 2007.
Βέβαια, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα απέναντι στους «φούριας ρόχας», οι οποίοι έχουν… μονοπωλήσει στις κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων σε επίπεδο Νέων τα τελευταία χρόνια, το… ταξίδι αυτής της Εθνικής μόνο περήφανους μπορεί να κάνει όλους τους Έλληνες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου