ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Άρεσε η Εθνική ενόψει προκριματικών"



Ανανεωμένη και με όρεξη εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με τη Νορβηγία, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.
Η Ελλάδα επικράτησε 3-2 της Νορβηγίας στο Όσλο παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στον δημιουργικό τομέα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο Φερνάντο Σάντος κι όταν άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, με τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά δίδυμο, ενώ και η τετράδα της μεσαίας γραμμής άφησε καλές εντυπώσεις, ειδικά ο Κώστας Φορτούνης. Επίσης, καλή παρουσία, που τη συνδύασε με γκολ, είχε ο Κώστας Μήτρογλου, δείχνοντας πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.
Άρεσε η Εθνική ενόψει προκριματικώνΣτην άμυνα από την άλλη, παρατηρήθηκαν αρκετά προβλήματα, καθώς κόντρα στη Νορβηγία έγιναν αρκετά λάθη. Δεν ήταν η κακή χημεία των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κυριάκου Παπαδόπουλου, αλλά η συνολική κακή αμυντική συμπεριφορά της Εθνικής, γεγονός που προβλημάτισε τον Πορτογάλο Ομοσπονδιακό τεχνικό, μιας και η άμυνα ήταν πάντα το δυνατό σημείο της ομάδας.
Οι επίσημες υποχρεώσεις της Ελλάδας ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με τη Λετονία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λιθουανία στις 11/9 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί ο Σάντος θα πρέπει να βρει τις λύσεις στις… ανορθογραφίες της άμυνας. Οσο για τους παίκτες που θα κληθούν, δύσκολα θα λάβουν τηλεφώνημα οι Γιώργος Καραγκούνης και Μιχάλης Σηφάκης, που ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα, ενώ στα πλάνα της Εθνικής ίσως συμπεριληφθούν οι Φάνης Γκέκας που υπέγραψε στη Λεβάντε και Γιώργος Τζαβέλλας, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μονακό.
Τα γκολ του αγώνα για την Εθνική μας:
Τοροσίδης (7'),
Κ. Παπαδόπουλος (11')
Μήτρογλου (58')
Τα γκολ της Νορβηγίας
Χάνγκελαντ (13')
Ρίισε (75')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου