ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κλινγκλμίλερ: «Οι Αυστριακοί προκάλεσαν τα επεισόδια»

Κλινγκλμίλερ: «Οι Αυστριακοί προκάλεσαν τα επεισόδια»


Την βαριά καμπάνα της UEFA φοβούνται στη Ραπίντ Βιέννης για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, καθώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Πίτερ Κλινγκλμίλερ, παραδέχτηκε πως από τους Αυστριακούς ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Ο Κλινγκλμίλερ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», τονίζοντας πως περιμένουν μια αυστηρή ποινή, ενώ για τη ρεβάνς θα λάβουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός:
Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Πρέπει να περιμένουμε την UEFA. Περιμένουμε το απόγευμα την απόφαση. Είναι δύσκολο για εμάς. Είναι σκληρό. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μάλλον η τιμωρία θα είναι βαριά».
Για τη ρεβάνς και τη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ: «Στο δικό μας στάδιο όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι ευπρόσδεκτοι. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Όπως σε κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση έτσι και τώρα είναι αυστηρά. Υπάρχει μεγάλη παρουσία της Αστυνομίας, υπάρχει σεκιούριτι και φυσικά τώρα είμαστε πιο μαζεμένοι μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα. Για αυτόν το λόγο θα είναι ελαφρώς αυξημένα τα μέτρα».
Για τα επεισόδια της Τούμπας: «Δεν τίθεται θέμα ποιανού είναι το λάθος. Ξέρουμε ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους Αυστριακούς πριν το παιχνίδι. Μετά τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στο γήπεδο. Αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τον ΠΑΟΚ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου