ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στην... στροφή η ΑΕΚ, «κόπηκε» ο ΟΦΗ!


Την τελευταία στιγμή κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την ΕΕΑ η ΑΕΚ, 
σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγραφα και «κόπηκε», 
χωρίς όμως να κινδυνεύει η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Έστω και την τελευταία στιγμή η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να καταβάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό στην εφορεία, περίπου 1 εκ. Ευρώ, εξασφαλίζοντας την φορολογική ενημερότητα και έτσι να πάρει σήμερα την πολυπόθητη άδεια από την επιτροπή.
Αντίθετα από τους «κιτρινόμαυρους», η ομάδα του ΟΦΗ ήταν... απροετοίμαστος, καθώς δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα έγραφα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή. Το θετικό για τους Κρητικούς είναι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, ενώ θα γλιτώσουν και την τιμωρία σε περίπτωση που καταφέρουν να μπουν στη ρύθμιση για τις χρεωμένες ΠΑΕ.
Όσο για τις ομάδες που τους έλειπε μόνο η εγγυητική επιτροπή, η Επιτροπή δεν ήταν τόσο αυστηρή μαζί τους και έτσι οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Άρης εξασφάλισαν νέα προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να την προσκομίσουν.
Τέλος, οι ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Πανθρακικός δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε όλα τα απαραίτητα έγραφα, ενώ το ίδιο συνέβη και με την ομάδα της Κομοτινής που της έλλειπε μόνο η εγγυητική την οποία και προσκόμισε. Επίσης οι Κρητικοί παρουσίασαν τραπεζικές καταθέσεις που αποδεικνύουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έπρεπε να πραγματοποιήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου