ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"Βαριά "καμπάνα" από την UEFA"


Πέρασε η πρόταση του εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 150.000 ευρώ και ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή. 
Εντός τριών ημερών ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση.

Για μια ακόμη φορά η UEFA αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να... χαϊδέψει τις ελληνικές ομάδες και τους οπαδούς τους που μοιάζουν ασυγκράτητοι εντός γηπέδων, ακόμα και αν έχουν προκληθεί, όπως συνέβη στην περίπτωση του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ.
Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βλέπει το μεγάλο της πλεονέκτημα που είναι η καυτή της έδρα να μετατρέπεται σε «θηλιά» στο λαιμό, αφού σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους, ο ΠΑΟΚ θα δώσει και τα τρία παιχνίδια του χωρίς κόσμο στις εξέδρες, άρα και χωρίς έσοδα...
Αυτό οφείλουν να το αναλογιστούν -επιτέλους- όλοι όσοι εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην τήρηση της τάξης και των μέτρων ασφαλείας που σαφέστατα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ είχαν πάει... περίπατο.
Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αρχής γενομένης από σήμερα, υποπέσει σε άλλο πειθαρχικό παράπτωμα και κληθεί να παραστεί ξανά ενώπιον της επιτροπής της UEFA, θα γνωρίζει και την απόφαση που ήδη έχει γνωστοποιηθεί και δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου