ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

"Είπε το «ναι» η Football League, στη Β' Εθνική Ηρακλής, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου"

Είπε το «ναι» η Football League, στη Β' Εθνική Ηρακλής, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ και η Football League έκανε δεκτή την πρόταση για «αποκατάσταση» των τριών ομάδων και ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής - Πενταμελής επιτροπή θα συναντηθεί άμεσα με τον Γιάννη Ιωαννίδη
Έπειτα από έντονους διαλόγους και πολλές αντιδράσεις από μερικές ομάδες, η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αποφάσισε να δεχθεί την απόφαση της Ομοσπονδίας και ενέταξε τις τρεις ομάδες στο πρωτάθλημά της, υπό… προϋποθέσεις!
Η βασική αφορά την κάλυψη των εξόδων των ομάδων των κατηγοριών από την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος και την καθυστέρηση ολοκλήρωσής του (21 ομάδες), αλλά και την άνοδο 4 ομάδων στην Super League της νέας περιόδου και τον υποβιβασμό δύο!
Τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Ιωαννίδης δεν δεχτεί τα αιτήματα της αντιπροσωπείας; Οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής εννοείται ότι θα ανήκουν στη Football League, αλλά το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει... επ' αόριστον μέχρι αυτά να ικανοποιηθούν. Μετά την επαφή με τον Ιωαννίδη, θα ακολουθήσει νέο ΔΣ της διοργανώτριας, προκειμένου να αναλύσει την αντιπρόταση από τον υφυπουργό και ανάλογα να αποφασίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου