ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Φλαμένκο» με Αγκάνθο ο Αρης! (video)

«Φλαμένκο» με Αγκάνθο ο Αρης! (video)

To… παράθυρο των μεταγραφών ελεύθερων παικτών θα εκμεταλλευτεί ο Αρης ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports, οι «κίτρινοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό Νταβίντ Αγκάνθο Μέντεζ και αναμένουν την Κυριακή(2/9) την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για το κλείσιμο της μεταγραφής.
Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους της συνεργασίας και από την στιγμή που ο 31χρονος επιθετικός έρθει στην συμπρωτεύουσα και περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους»
Γεννημένος στις 10/1/1981 αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Χέρκουλες (21 συμμετοχές - 2 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι. Προέρχεται από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της «Βασίλισσας».
Το καλοκαίρι του 2000 πήγε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και ακολούθως στην Εσπανιόλ, την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Η Ρασίνγκ Σαντατέρ απέκτησε τα δικαιώματά του με ελεύθερη μεταγραφή το 2004 και στα τρία χρόνια της συνεργασίας τους, είχε 49 συμμετοχές και 10 γκολ με ενδιάμεσο σταθμό την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ(12 συμμ. - 3 γκολ) στην οποία έπαιξε ως δανεικός το 2006.
Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, η Αλαβές την σεζόν 2007-08( 30 συμμ.- 11 γκολ) για τρία χρόνια (2008-11) η Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ. – 28 γκολ) και πέρυσι η Χέρκουλες.
Παρεμπιπτόντως, το καλοκαίρι του 2006 απασχόλησε τον Αρη και τον τότε τεχνικό της μακεδονικής ομάδας Γκιγιέρμο Ογιος, ωστόσο το υψηλό κόστος της μεταγραφής στάθηκε εμπόδιο για την ερχομό του στην Θεσσαλονίκη κάτι που αναμένεται να συμβεί έξι χρόνια μετά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου