ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"ΑΡΗΣ-Ο.Σ.Φ.Π.:Τα 9 replay του πέναλτι!"


 Σας παρουσιάζουμε ΟΛΑ (9) τα replay της Νova για το περιβόητο πέναλτι που καταλόγισε ο Αρετόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού!


ο βράδυ της περασμένης Δευτέρας, έγινε πολύς λόγος για το αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Αρετόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!
Ακόμη και σήμερα, Τρίτη, 24 ώρες μετά το ματς κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρη θέση για παράβαση ή μη του Ψυχογιού! 
Βλέποντας και τα 9 replay μόνο κατ' εκτίμηση μπορεί κανείς να συμπεράνει πως το εξ επαφής σουτ, πρώτα βρίσκει στα πλευρά του ποδοσφαιριστή του Άρη και στην συνέχεια στο χέρι του, χωρίς όμως να προκύπτει πρόθεση. Όμως εδώ είναι και το λάθος (πολιτικής) του συνδρομητικού καναλιού. 
Έχοντας τόσα replay στην διάθεση του προτίμησε να δείξει μόνο 3, όπου ασφαλώς δεν βγαίνει συμπέρασμα. Ο λόγος είναι ότι κανένα από τα εννιά replay δεν αποσαφηνίζει με 100% βεβαιότητα τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς είναι από εκείνες τις σπάνιες φάσεις που εννιά διαφορετικές κάμερες δεν έχουν πιάσει με ακρίβεια τη φάση στο πιο κρίσιμο... δέκατο του δευτερολέπτου. Συνεπώς: Ναι μεν η NOVA δεν «έκρυψε» εσκεμμένα κάποιο replay, αλλά από την άλλη δεν τα έδειξε κιόλας ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά...
Όφειλε λοιπόν, εξ αρχής να δώσει όλα τα replay στη δημοσιότητα για μην δημιουργηθεί σάλος σαν αυτόν που ξεσηκώθηκε από το βράδυ της Δευτέρας. 
Θυμίζουμε πάντως ότι από πέρσι πολιτική του καναλιού είναι να μην εμβαθύνει σε αμφισβητούμενες φάσεις και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τον συνδρομητή να... κρίνει μόνος του. 
Δείτε λοιπόν κι εσείς τα replay και βγάλτε συμπέρασμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου