ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

Κύριε Εισαγγελεύ διερευνήστε ποιοί κρατούν
το κράτος σε ομηρία και παίζουν με τους θεσμούς του

...για να βρείτε ποιοι καταλύουν το Σύνταγμα και τους νόμους...

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η πρόσφατη καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης για την καταστρατήγηση του ωραρίου και τις απλήρωτες υπερωρίες συναδέλφων τους, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αστυνομικών επιχειρήσεων στις Σκουριές στις 9 Σεπτεμβρίου.

 Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελος Μαδεμλής διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εισαγγελικής έρευνας, κατ' εντολή της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.


Την είδηση την αλιεύσαμε στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος"

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε πει χωρίς περιστροφές, πως όλο το δίκιο είναι με το μέρος των αστυνομικών. Ωστόσο επειδή η ανακοίνωση τους, κατά τη γνώμη μας, αφήνει ερωτηματικά και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις, νομίζουμε πως αυτή η εισαγγελική έρευνα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διερευνηθεί, επίσης σε βάθος:

  • ποιοι είναι αυτοί που θέλουν και προκαλούν επιτακτικά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων από τη Θεσσαλονίκη;
  • ποιοι είναι επίσης αυτοί που προσκαλούν εξτρεμιστικά στοιχεία εκτός Χαλκιδικής για να επιδίδονται σε κλεφτοπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις και ποιος είναι ο στόχος αυτής της "πρόσκλησης";
  •  ποιοι είναι αυτοί που βάζουν φωτιές στο δάσος;

Αν απαντηθούν και αυτά τα ερωτήματα μέσα από την εισαγγελική έρευνα, τότε είμαστε βέβαιοι ότι οι συνδικαλιστές της αστυνομίας, θα αντιληφθούν το ύπουλο παιχνίδι, που παίζετε σε βάρος τους, σε βάρος των κατοίκων των Μαδεμοχωρίων, σε βάρος της δημοκρατίας και σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Αυτή η εισαγγελική έρευνα κυριολεκτικά έρχεται επάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς όπως μαθαίνουμε οι αυτόκλητοι προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής, ετοιμάζονται να μετατρέψουν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε παρέλαση βίας και τρομοκρατίας.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου