ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-3"(Ρεπορτάζ)

                      Vs  
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στην έδρα της Βαρβάρας στο τοπικό ντέρμπι με 0-3.

  Μέσα σε δεκαοχτώ λεπτά καθάρισαν οι "πορτοκαλί" την Βαρβάρα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για την Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής και πλησίασαν στους 3 βαθμούς από την κορυφή.  Το τελευταίο διάστημα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ διανύει περίοδο φόρμας. Έχει 4 συνεχόμενες νίκες και τα τέρματα είναι 14-1.
Μπουλγκουρίδης
  Ας έρθουμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι.Ντέρμπι που τελικά ήταν μόνο στα χαρτιά.
  Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη ομάδα  Η μόνη φάση που θα μπορούσε να προηγήθη ήταν με τον Μπουλγκουρίδη που δέχτηκε την μπάλα από τον Κελεσίδη, έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας μπλόκαρε την μπάλα.
Λεμονής
  Αντίθετα, η Βαρβάρα μπήκε δυναμικά στον αγώνα, κέρδισε το κέντρο  είχε κατοχή μπάλας υπέρ της, αλλά δεν ήταν ουσιώδης για να πετύχει κάποιο τέρμα.
  Με το 0-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
  Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Η Βαρβάρα να είναι χαμένη μέσα στο γήπεδο χωρίς να κάνει μια αξιόλογη ευκαιρία στα 45' λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
  Αντίθετα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε αναγεννημένος. Κέρδισε το κέντρο, είχε κατοχή μπάλας συντριπτικά υπέρ του και έκλεισε τους αντιπάλους μέσα στα καρέ τους.
Τζιότζιος
έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει. Οχτώ λεπτά μετά την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53' λεπτό ο Στόικος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.
  Η πίεση συνεχιζόταν και στο 64' λεπτό ο Τζιότζιος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.
  Το τελικό 0-3 έγινε οχτώ λεπτά αργότερα στο 72' λεπτό με πλασέ του Λεμονή.
  Από κι και μετά ο αγώνας ήταν διαδικαστικός. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ "έσβησε τις μηχανές" του, για να φτάσουμε στην λήξη  όπου βρήκε νικητές τους "πορτοκαλί" και να πλησιάζουν έτσι στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και να γίνονται απειλητικοί για τις επόμενες αγωνιστικές.

  Να σημειωθεί ότι η φιλοξενία ήταν άψογη και άριστη έτσι όπως αρμόζει για τα αθλητικά δεδομένα.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην διοίκηση της Βαρβάρας.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου