ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

"Αρης: Αναβολή για τις 11/1, ισχύει η προσωρινή διαταγή"



Αναβολή για τις 11 Ιανουαρίου πήρε η υπόθεση της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99, λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών, ενώ διατηρείται σε ισχύ η προσωρινή διαταγή.

Αρης: Αναβολή για τις 11/1, ισχύει η προσωρινή διαταγή | onsports.grΤο να εκδικαστεί σήμερα (9/11) η υπόθεση της «κίτρινης» ΠΑΕ ήταν δύσκολο, λόγω των γνωστών απεργιών, ωστόσο η διοίκηση του Άρη έδωσε το παρών στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπως και αρκετοί από τους αντιδίκους τους. Οι αντίδικοι ζητούσαν την άρση της προσωρινής διαταγής για «πάγωμα» των χρεών, όμως τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να τη διατηρήσει, κι έτσι ο Άρης δεν κινδυνεύει άμεσα με ποινές αφαίρεσης βαθμών κι άλλες κυρώσεις από διεκδικήσεις οφειλών πρώην παικτών του.
Μάλιστα, ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ζήτησε να αρθεί η απόφαση «προσωρινής διαταγής» που εξασφάλισε πριν από δύο μήνες η ΠΑΕ για τα διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ, γιατί όπως υποστήριξε αντίκειται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου! Ωστόσο οι «κίτρινοι» απάντησαν πως κανένα αυτοδιοίκητο δεν βρίσκεται πάνω από την ελληνική νομοθεσία.
Η αναβολή για τις 11/1/2013 δίνει στον Άρη χρόνο να βρει λύσεις, αλλά παρατείνει την αβεβαιότητα. Κι αυτό γιατί αν όλα πάνε καλά με την εκδίκαση της υπόθεσης, η απόφαση αναμένεται αρχές Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου