ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ... ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΞΑΝΤΑ"!!!

"Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!"

Τα όσα επακολούθησαν μετά την ανάρτηση που δημοσιεύσαμε με τίτλο: «ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο ΕΞΑΝΤΑΣ???», νομίζουμε ότι συνιστούν το «θρίαμβο» του... κοινωνικού αυτοματισμού φαρισαϊκών διαστάσεων!

Το αντιαναπτυξιακό λόμπι μόλις είδε την ανάρτηση μας, ξεπέρασε το πολύωρο μούδιασμα (24ωρης διάρκειας), που τους προξένησε η ισορροπημένη παρουσίαση του θέματος από την εκπομπή του «ΕΞΑΝΤΑ».

Ο μηχανισμός χειραγώγησης του αντιαναπτυξιακού λόμπι σταμάτησε να απογοητεύεται. Πήρε μπρος για να  «ξεπαγώσει» από τις θερμοκρασίες κατάψυξης, που μπήκε ξημερώματα Πέμπτης και άρχισε την προσπάθεια αναστροφής του κλίματος «κατάψυξης» στα γνώριμα για εκείνο θερμά «αγωνιστικά» κλίματα.

Προδήλως, τους «άρεσε» ο Εξάντας... Γέμισαν με σχόλια επιδοκιμασίας  και ευγνωμοσύνης τοsite της εκπομπής. Όσα θετικά δεν είδαν μια μέρα μετά την εκπομπή, τα... εντόπισαν τη μεθεπόμενη μέρα (την Παρασκευή), όπου με σχόλια κυρίως από τους blogger  του αντιμεταλλευτικού προπαγανδιστικού μηχανισμού, μας το σέρβιραν μετά ως ανάρτηση – απόδειξη, ότι ο «Εξάντας» τα παρουσίασε τα πράγματα όπως έπρεπε... (Δείτε εδώ)

Η κορύφωση της επιχείρησης «να φανούμε χαρωποί» τελέστηκε με κάθε επισημότητα, με το άρθρο  του δημοσιογράφου κ. Αυγερόπουλου στην «εφημερίδα των συντακτών», το οποίο δημοσιεύτηκε το Σάββατο. (Δείτε εδώ)

Ένα άρθρο «σανίδα σωτηρίας» για τους... προστάτες του «περιβάλλοντος», το οποίο μας το εμφάνισαν... ως το 3ο μέρος του «ΕΞΑΝΤΑ» σε γραπτή έκδοση!!! 

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι προς τιμήν του ο κ. Αυγερόπουλος κράτησε τις προσωπικές του απόψεις για τον εαυτό του και τους αναγνώστες της «εφημερίδας των συντακτών» και όχι για το ευρύ κοινό της δημόσιας τηλεόρασης.

Αν και άστοχες κατά τη γνώμη μας, οι απόψεις του κ. Αυγερόπουλου σε αρκετά σημεία, είναι απολύτως σεβαστές και γίνονται ακόμη πιο σεβαστές, από τη στιγμή που δεν τυλίχτηκαν στη συσκευσία  των προσφιλών πακέτων  «ενημέρωσης», που θέλουν να επιβάλλουν οι - κατ’ όνομα μόνο - αντικειμενικοί παρατηρητές και ενημερωτές της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου