ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"ΤΥΦΛΟ" ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ - ΤΥΧΗ "ΒΟΥΝΟ" ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΡΔΙΑΣ


Φώτο από το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο των Σκουριών

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές στις Σκουριές.

Όπως μαθαίνουμε, 2 εργαζόμενοι βάρδιας  βρέθηκαν πολύ κοντά στη γεννήτρια -  στόχο της εμπρηστική επίθεσης, που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις Σκουριές.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας σας ενημερώσαμε, πως οι δράστες «έβαλαν στο μάτι» με τις 3 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδόνισαν  την γεννήτρια ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του εργοταξίου.



Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο, πως αυτή η γεννήτρια περιείχε 150 λίτρα πετρελαίου.

Δίπλα σ’ αυτή τη γεννήτρια βρίσκεται μια ακόμη γεννήτρια, που λειτουργεί υποστηρικτικά και περιέχει επιπλέον 90 λίτρα πετρελαίου. Συνολικά και οι δύο γεννήτριες μαζί περιείχαν 250 λίτρα πετρελαίου.


Ευτυχώς ξαναλέμε δεν συνέβει τίποτα το τραγικό, καθώς η φωτιά που προκλήθηκε από τις αναφλέξεις, κατασβέστηκε άμεσα  από τους υπόλοιπους εργαζόμενους βάρδιας, οι οποίοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και διαχειρίστηκαν με αποτελεσματικότητα μια κατάσταση, που αρχικά μας έδωσε την εντύπωση, πως είχε περισσότερο «συμβολικό χαρακτήρα».


Εκ των υστέρων, διαπιστώνουμε, οτι η νέα εμπρηστική επίθεση έκρυβε πολλούς κινδύνους κυρίως για την ασφάλεια της ζωής των εργαζομένων.

 ΥΓ. Τι ψυχές κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι; Νιώθουν καλά με τη συνείδηση τους; Έχουν καταλάβει ότι με τις πράξεις τους απειλούνται ζωές ανθρώπων;;;

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου