ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

" Έρχεται ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ"




Η Βόλφσμπουργκ αρχικά θετική για δανεισμό 

του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!

Μολις πριν λίγα λεπτά ο ισχυρός άντρας της Βολφσμπουργκ μιλώντας σε Γερμανούς ρεπόρτερ 

επιβεβαίωσε ότι η Βόλφσμπουργκ ειναι αρχικά θετική στο να παραχωρήσει τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!!
“Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτη και μάνατζερ για την περίπτωση δανεισμού του στον ΠΑΟΚ” είπε ο Αλοφς!!
Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του transfernews οι Γερμανοί θέλουν να δώσουν τον

 παίκτη αφού και ο ίδιος θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ αλλα ζητούν περισσοτερα απο το 1,5

 εκατομμμυριο που πρότεινε ο ΠΑΟΚ ως οψιον αγοράς.
Αν λοιπόν ο Δικέφαλος ανεβάσει την πρόταση του στα 2 η 2,5 εκατομμύρια ο Βιεϊρίνια θα

 επιστρέψει στην Τουμπα!
Ας τα πάρουμε ένα, ένα…
Τι πρότεινε ο Σιστιακόφ:
Ο Ρώσος συναντήθηκε με τον Κλάους Άλοφς, νέο “αφεντικό” της Βόλφσμπουργκ. Ο ΠΑΟΚ μέσω του Σιστιακόφ ζήτησε δανεικό τον Βιεϊρίνια με οψιόν αγοράς.
Η πρόταση είναι 500.000 ευρώ για δανεισμό, ουσιαστικά δηλαδή να κρατήσει η Βόλφσμπουργκ τα 500.000 ευρώ που είναι να δώσει στους ασπρόμαυρους για τα πριμ συμμετοχής του Πορτογάλου και τον μισθό του ποδοσφαιριστή να τον καλύψει ο Δικέφαλος! Επίσης ο Σιστιακόφ πρότεινε στην Βόλφσμπουργκ εφόσων αυτή αποφασίσει να δανείσει τελικά τον παίκτη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για οψιον αγοράς με ένα αρχικό ποσό στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και να κρατήσουν οι Γερμανοί ποσοστό μεταπώλησης!
Ουσιαστικά λοιπόν ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον παίκτη συν τον μισθό του, που θα γλιτώσει η Βόλφσμπουργκ, -τουλάχιστον για ένα εξάμηνο- και επιπλέον το ποσοστό μεταπώλησης. Μιλάμε λοιπόν για ένα ποσό που πλησιάζει τα 3,5 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι “λύκοι” τον χειμώνα για να τον αποκτήσουν από τον ΠΑΟΚ!
Δεδομένα και πιθανότητες απόκτησης
1. Η Βόλφσμπουργκ έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάτι που σημαίνει ότι… το συζητάει και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δανεισμού.
2. Η οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλή.
3. Η Βόλφσμπουργκ δεν ήταν ευχαριστημένη με τον παίκτη ο οποίος όμως τις τελευταίες αγωνιστικές παίρνει χρόνο συμμετοχής και έχει για σύμμαχο του την απόδοση του αλλά και το μεγάλο αστέρι της Βόλφσμπουργκ, τον Ντιέγκο, που σε προσωπικό τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας αποκάλυψε ότι με τον Βιεϊρινια παίζει καλύτερα και τον θέλει για παρτενέρ του!!
4. Ο Κλάους Άλοφς θέλει να μειώσει το ρόστερ της ομάδας και να διώξει τους πάρα πολλούς παίκτες που αγόραζε… αλόγιστα ο προπονητής και τεχνικός διευθυντής Φέλιξ Μάγκατ.
Τι θέλει ο παίκτης
Ο Βιεϊρίνια πήγε στην Μπουντεσλίγκα για να καθιερωθεί. Ως τώρα δεν τα έχει καταφέρει καθώς το ιατρικό τιμ της Βόλφσμπουργκ έκανε “εγκλήματα” πάνω του με αποτέλεσμα ο παίκτης να αργήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στον τραυματισμό του.
Είναι γνωστό άλλωστε στο Βόλφσμπουργκ ότι η ομάδα παρά τα εκατομμύρια που έχει, διαθέτει ένα κάκιστο ιατρικό τιμ. Από την άλλη ήταν και ο αυστηρός Φέλιξ Μάγκατ που ναι μεν “πηγαίνε” τον Βιεϊρίνια από την άλλη όμως τον επιβάρυνε με προπονήσεις για να χάσει κιλά.
Έτσι ο καιρός πέρασε ο Πορτογάλος δεν έπαιζε και σκεφτόταν πολύ σοβαρά την φυγή. Τον τελευταίο καιρό όμως ξεκίνησε να παίζει και αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του. Σε όλα αυτά και ο Ντιέγκο, ο Βραζιλιάνος γουστάρει με χίλια να παίζει μαζί με τον Βιεϊρίνια μπροστά και η άποψη του μετράει στην ομάδα.
Όμως είναι και ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Αντελίνο… Οι ασπρόμαυροι μίλησαν με την πλευρά Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος είναι θετικός να επιστρέψει αλλά πάντα κινείται σεβόμενος την νυν του ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάντως με την πρόταση που του έκανε τον καλύπτει οικονομικά!
Τι θα κρίνει λοιπόν την μεταγραφή;
Το τι θα γίνει θα κριθεί από την απόφαση της Βόλφσμπουργκ σε συνάρτηση με την επιθυμία του παίκτη! Οι άνθρωποι των “λύκων” γνωρίζουν ότι ο Βιεϊρίνια δεν είναι ευχαριστημένος ως τώρα στο Βόλφσμπουργκ. Έτσι λοιπόν ρόλο στην απόφαση τους θα παίξει το πόσο πολύ θέλουν τον Πορτογάλο στην ομάδα τους. Αν πιστεύουν ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ότι μπορεί να προσφέρει και ότι έχει μέλλον και ότι μπορούν να τον κάνουν να νοιώθει μέλος της οικογένειας της ομάδας τότε θα τον κρατήσουν. Αν όχι θα τον δώσουν στον ΠΑΟΚ μιας και “γλιτώνουν” ουσιαστικά την “χασούρα”….
Ποιοι δεν θέλουν τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ και γιατί;
Όταν στις 24 Οκτωβρίου αποκαλύπταμε την διπλή επιθυμία του ΠΑΟΚ (Βιεϊρίνια, Κυργιάκο) και όταν στην συνέχεια και άλλα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Πορτογάλο υπήρξαν κάποιοι που “πολέμησαν” και “πολεμούν” αυτήν την κίνηση. Ο λόγος για ανθρώπους που “ελέγχουν” συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Αυτοί λοιπόν “αποκάλυπταν” ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τον Βιεϊρίνια επειδή έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Βέβαια στην συνέχεια το “γύρισαν” όταν έγινε η πρόταση μέχρι που ο Σιστιακόφ βρέθηκε στο Βόλφσμπουργκ. Τώρα γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 παίζουν “μαύρο-κόκκινο” και αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση. Αν ο Βιεϊρίνια έρθει στον ΠΑΟΚ θα “κερδίσουν” αναγνώσεις και θα “γλύφουν” ξανά τον παίκτη. Αν δεν έρθει θα το “παίζουν” δικαιωμένοι. Η ουσία είναι μία: Δεν θέλουν να ενθουσιαστεί ο κόσμος του Δικεφάλου γιατί αυτό θα δυναμώσει τον Ιβαν Σαββίδη και την νέα διοίκηση η οποία θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές προσώπων μέσα στην ΠΑΕ.
Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις;
Πολύ σύντομα. Μπορεί ακόμα και μέσα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας να γνωρίζουμε αν η Βόλφσμπουργκ θα πει το “Ya” ή το “Nein” στον ΠΑΟΚ!
Τι γίνεται με Κυργιάκο;
Όπως αναφέραμε πιο πάνω το θέμα αποκαλύψαμε τον Οκτώβριο και είναι 100% αληθινό. Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι αλλά οι απαιτήσεις του “Sotis” είναι υψηλές. Ο Κυργιάκος μέχρι… χθες δεν το είχε σκεφτεί για ΠΑΟΚ σοβαρά… Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν όμως σύντομα. Είναι γνωστή άλλωστε η επιθυμία του Σαββίδη να αποκτήσει Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Σημαντικό; Ο Κυργιάκος είναι σίγουρο ότι θα αποδεσμευθεί και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει μόνο να καλύψει το “τσουχτερό” συμβόλαιο που θα ζητήσει… Αξίζει; Αυτό σκέφτονται στον ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου