ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 74-62"(Ρεπορτάζ-βίντεο)

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 
για να κάμψη την αντίσταση της Γαλάτιστας.


Στο κλειστό της Αρναιας διεξήχθη η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της Γαλάτιστας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Ήταν ένα κρίσιμο ματς για τους "πορτοκαλί" που έπρεπε πάσι θυσία να το κερδίσουν για να είναι μέσα στον στόχο που έβαλαν για την φετινή χρονιά. Άλλα όχι μόνο το κέρδισαν, ανέτρεψαν και την διαφορά των έξι πόντων που έχασαν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.
Μ' αυτό το αποτέλεσμα η Γαλάτιστα πιθανότατα μένει έξω από τα Play-off.
ΣΤΟΙΚΟΣ
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα, εξ ου και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου 20-20.Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε νωθρά στο παρκέ και με τα πολλά λάθη και τις άστοχες βολές έδωσαν στην Γαλάτιστα την ευκαιρία να προηγήθη στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με οχτώ πόντους 30-38.Στην επανάληψη έγινε ολική επαναφορά από πλευράς ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πιεστική άμυνα, κλεψίματα, αιφνιδιασμοί και εύστοχα τρίποντα έφεραν τους "πορτοκαλί" να προηγούνται στο τρίτο δεκάλεπτο με εφτά πόντους 57-50. (Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 27-12).
Ο Χρήστος Πραβήτας αναλύει τα συστήματα.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να κάνουν παιχνίδι και αύξησε την διαφορά στους δώδεκα πόντους όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα 74-62.Από πλευράς Γαλάτιστας πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Τσούντος.
Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο ΣΤΟΙΚΟΣ όπου ήταν σε πολύ καλή φόρμα που μαζί με τις σταθερές αξίες ΚΥΠΑΡΙΣΣΑ,ΤΣΙΑΡΑ,ΑΡΓΥΡΟ Α. και ΛΑΛΙΩΤΗ έδειξαν και πάλη την διαφορά που έχουν σαν σύνολο μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.
Επόμενος αγώνας για τους "πορτοκαλί" είναι μέσα στην Τρίγλια όπου με νίκη βάζουν τα θεμέλια για κάτι ΜΕΓΑΛΟ.










Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου