ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Ιερισσός 79-56"(ρεπορτάζ+βίντεο)


Έβδομη  συνεχόμενη νίκη για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
Στην περιοχή μας αυτο λέγεται "παραμάζουμα".

Ένα δεκάλεπτο άντεξε η υποτιθέμενη διεκδικήτρια του τίτλου Ιερισσός, στην πίεση των "πορτοκαλί". Περιμέναμε ένα ντέρμπι αλλά ήρθε μια καλή προπόνηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για τον στόχο που έχουν βάλει οι παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Γρήγορο μπάσκετ, πολύ καλή μεταφορά μπάλας και πολύ καλές φάσεις κάτω από τα καλάθια. Εξ ου και το 18-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο μια ήταν η ομάδα που υπήρχε στο παρκέ. Η Ιερισσός ήταν ανύπαρκτη.
Πολύ καλό μπάσκετ από τους "πορτοκαλί" που μας θύμισαν παλιές εποχές, τότε που η ομάδα μεσουρανούσε στα σαλόνια της Γ' Εθνικής με τους Σαμαρά Τάσο,Ζορμπά Γιάννη,Μοσχόπουλο Αντώνη και τ' άλλα παιδιά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ
Έτσι έκλεισε το ημίχρονο με 13 πόντους διαφορά υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.(39-26)
Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό. Συνεχίστηκε η πίεση σε όλα τα μέρη του παρκέ με την Ιερισσό να μην μπορεί να αντέξει αλλά και να ακολουθήσει τον ρυθμό που υπέβαλε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανέβασε στροφές και υπέρ κάλυψε την διαφορά των 18 πόντων που είχε χάση στον πρώτο γύρο, με τελικό σκορ 79-56 (+23).
Η Ιερισσός μπορούμε να πούμε ότι με την εμφάνιση αυτή δεν δικαιολογεί την πρώτη θέσει που κατείχε μέχρι και σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η θέσει της είναι πλασματική.
Από πλευράς ΑΠΟΛΛΩΝΑ όλοι οι παίχτες του Χρήστου Πραβήτα βοήθησαν με πρώτο και καλύτερο τον "Γίγαντα" Κυπαρισσα, αλλά και τον άνθρωπο τρίποντο Λαλιώτη Γιώργο.
Σε ηγετικό ρόλο ήταν ο Τσιάρας που έδειξε και πάλη πόσα "κιλά" μπάσκετ γνωρίζει.
Και οι τρεις αυτοί, ήταν στην ομάδα της Γ' Εθνικής που αναφερθήκαμε ποιο πάνω και είναι η κινητήρια δύναμη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πλαισιωμένη από τους υπόλοιπους παίχτες.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο που προσήλθε στο κλειστό για να ενισχύσει την ομάδα.

Η διαιτησία των ΠΑΡΑΛΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ήταν ΑΡΙΣΤΗ.

Τα δεκάλεπτα ήταν 18-18, 39-26, 56-45, 79-56.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Πραβήτας Χρήστος
Τρικαλιώτης,Καραστέριος,Τσιάρας 11(1),Στόικος 11, Αργυρός Δ.,Λαλιώτης 14(4),Αργυρός Χ.,Ζάπρης,Κυπαρισσάς 25,Αργυρός Στ.18,Αργυρίου,Χαριστός.




Δείτε μερικές φάσεις από την νίκη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.









ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου