ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πανηγυρική πρόκριση με εξάρα για τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος


Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 6-0 την Καλλιθέα.
Φουλ για τελικό ο «Δικέφαλος», ο οποίος διέσυρε 6-0 την Καλλιθέα στον επαναληπτικό της 4ης φάσης του Κυπέλλου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση.
Μεγάλος πρωταγωνιστικής για τους «ασπρόμαυρους» ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης που σημείωσε χατ-τρικ (6’, 41’, 56’), ενώ τον… ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Λάζαρ (12’), Λόρενς (38’) και Κατσουράνης (42’). Από την άλλη, η Καλλιθέα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την συντριβή στην Τούμπα. Μάλιστα, σημαντικό ρόλο έπαιξε η σωστή αποβολή του Βιγιαρέχο στο 36’ ενώ οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» σωστά για την φάση του 86’ όταν ο Κωνσταντινίδης απέκρουσε με το χέρι στη γραμμή με τον διαιτητή να μην σημειώνει την παράβαση και να αποβάλει τον άσο του «Δικέφαλου».
Η καλή… μέρα φαίνεται από το πρωί αναφέρει ο λαός μας και κάτι τέτοιο ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε δυνατά στον αγώνα για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα και έκανε το πρώτο… βήμα μόλις στο 6’ με την κεφαλιά του Αθανασιάδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ και στο 12’ ο Λάζαρ με νέα κεφαλιά «ισοφάρισε» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
 «Πτήση» για την κούπα ο ΠΑΟΚ, 6-0 την Καλλιθέα | onsports.grΗ Καλλιθέα έδειχνε να τα έχει… χαμένα από την εξαιρετική εκκίνηση του «Δικέφαλου» και… παραδόθηκε στις «ορέξεις» των «ασπρόμαυρων», μια και ουδέποτε απείλησε στο πρώτο μέρος, όντας σε… παθητικό ρόλο. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Αθηναίους, όταν στο 36’ ο Βιγιαρέχο… απέκρουσε με το χέρι πάνω στην γραμμή το σουτ του Κατσικά, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον άσο της Καλλιθέας.
Ο Λόρενς από τα έντεκα… βήματα δεν αστόχησε, κάνοντας την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν σταμάτησαν εκεί, μια και συνέχισαν σε… υψηλές πτήσεις και στο 41’ ο Αθανασιάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το 4-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κατσουράνης με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Δικέφαλου» έγραψε το 5-0 με την Τούμπα να… φλέγεται.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο, ήτοι με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 56’ ο Στέφανος Αθανασιάδης με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το 6-0. Κάπου εκεί, οι Θεσσαλονικείς έριξαν… στροφές, χωρίς να χάσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδωσαν σιγά σιγά χώρο στους φιλοξενούμενους.
Πάντως, η Καλλιθέα δικαιούται να «φωνάζει» για την φάση του 86ου λεπτού, όταν ο Σταύρου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από λάθος έξοδο του Γλύκου σε κόρνερ, ο Κωνσταντινίδης την απέκρουσε φανερά με τα χέρια πάνω στην γραμμή, αλλά ο διαιτητής έδειξε κόρνερ και όχι πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον άσο των γηπεδούχων.
Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου), ο οποίος απέβαλε τον Βιγιαρέχο στο 36’ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Αρβανίτη, Μαρουκάκη
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Κάτσε, Κατσουράνης (61’ Γκαρσία), Λάζαρ (61’ Κίτσιου), Λόρενς (61’ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Φερέιρα, Βιγιαρέχο, Καλτσάς (69’ Κατσικογιάννης), Ατματζίδης (75’ Ματσούκας), Σταύρου, Φαγιέ, Μαρουκάκης, Ντακόλ (46’ Μουσταφίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου